More

2019. augusztus 19. 20:30

ABBA Tribute Show – Kecskemét és az ország egyik legrégebbi és leghíresebb fesztiváljának a 85. éve megrendezésre kerülő Hírös Hét Fesztivál programjaként kerül lebonyolításra 2019. augusztus 17-25. között. Kecskemét Város főterén rendezik a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítást is. A kiállítás minden évben a leggazdagabb térségi seregszemle.

Programok:

2019. augusztus 19-én, hétfőn

18.00 óra Megyei elnök köszöntője
18.10 óra Csángó néptánc csoport
18.20 óra Vajdasági néptánc csoport
18.40 óra Felvidéki néptánc csoport
19.00 óra Erdélyi néptánc csoport
19.20 óra Szekeres Kamilla
19.25 óra Majosa tánccsoport
20.30 óra ABBA Tribute Show


A tribute koncepció idén az ABBA “People Need Love” című első kislemezének 45. születésnapját ünnepli. Az ABBA legendája 1974-ben, az Eurovíziós Dalfesztiválon kezdődött. A győztes Waterloo című sláger volt számukra a nagy áttörés, melyet számos világszerte slágerlista vezető dal követett. Nem titok, hogy az ABBA már évtizedek óta nem turnézik, így a fáklyát “THE SHOW – a tribute to ABBA” című show viszi tovább, mely a világ legjobb ABBA-emlékkoncertje.
Ami a többi ilyen emlékkoncerttől megkülönbözteti ezt a mostanit az az, hogy a két női énekest nemcsak kinézetben, de hangzásban is sikerült úgy újjáteremteni, hogy szinte megtévesztésig hasonlítanak Agnethára és Anne Fridre – állítólag még a legkritikusabb rajongók is elismerően nyilatkoznak róluk. A két énekesnőt azután válogatták be a zenekarba, miután megnyerték a nagy svéd tehetségkutató show-t mint ABBA lányok.

Becherovka színpad
Dj Kelemen

 

 

Hozzászólások