More

2018. október 28. 15:00

Gyerekprogram az Otthon Moziban: Legyél az Erdő kapitányának segédje! A Hírös Agóra Kulturális Központ és a Kecskeméti Rendőrkapitányság harmadik alkalommal rendezi meg a MetroPOLICE Filmnapokat az Otthon moziban. A program majdnem egy teljes hétig tart, és számtalan különleges filmet, vendéget, beszélgetést és kísérőprogramot kínál október 25-30. között. A vetítések mellett idén is rendkívül színes gyerekprogramokkal várja az érdeklődőket Kecskeméten az Otthon Mozi. A kiállítás ebben az évben dr. Fekecs Dénes nyugalmazott rendőr alezredes rendőrsapka-gyűjteménye.

Gyerekprogram:

 • 2018. október 28-án, vasárnap  15.00 órakor – Legyél az Erdő kapitányának segédje!
  Siess a Kapitány és segédei – Eleméri Ede tizedes és Góliát titkosrendőr – segítségére, és állítsd meg a gonosz Zénó ármánykodását! A feladat megoldásában a rendőrség munkatársai lesznek segítségünkre.
  –    játékos feladatok
  –    animáció készítés
 • 2018. október 28-án, vasárnap 16.00  óra –    Az erdő kapitánya –  színes, magyar animáció
  R. Dargay Attila Sz. Csakányi László, Gálvölgyi János, Székhelyi József – Elöljáróban le kell szögezni, hogy a rendőrök élete nem fenékig tejfel. Különösen nem abban a városban, ahol maga a nagy Zéró ütötte fel a tanyáját. Ő a bűnözők koronázatlan királya, akit már réges-rég rács mögött szeretne látni a Kapitány. Zéró az évszázad bulijára készül, amelynek célpontja a Kerek Erdő és annak lakói. Azt eszelte ki, hogy egy zsák pénzért eladja az erdőt egy fakitermeléssel foglalkozó vállalatnak, az erdőlakók pedig szaladhatnak, amerre látnak. A Kapitány és segédei – Eleméri Ede tizedes és Góliát titkosrendőr – kiszimatolják a veszélyt, és akcióba lépnek. Nehezen birkóznak meg az akadályokkal, mert a ravasz Zéró mindig másvalaki bőrében jelenik meg. Szerencsére az agyafúrt Kapitány leleplezi a gazfickókat, és megmenti az erdőt a pusztulástól!
 • Kiállítás
  Rendőrsapkák a világ minden tájáról – Dr. Fekecs Dénes nyugalmazott rendőr alezredes sapkagyűjteménye

 

 

Hozzászólások