More

2019. május 26. 10:00

GyereKECSKE – A Városi Gyereknapra színes programokkal vár kicsiket és nagyokat 2019. május 26-án, vasárnap 10.00-18.00 óráig a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ  Kecskemét főterére.

Szenzációs játéknap a kecskékről gyerekeknek KECSKEMÉTA rét izgő-mozgóknak, MEKK ELEK rét az ügyes kezűeknek, ELMÉS rét az okosoknak, MESE rét és FANTÁZIA rét, JÁTÉK rét, SIMOGATÓ és ETETŐ rét.

GYERMEKNAPI PROGRAMOK
– 2019. május 10-től 31-ig a Hírös Agóra Kulturális Központban – KECSKEMÉTI PALETTA 2019 – gyermek és ifjúsági képző- és iparművészeti kiállítás
– 2019. május 23-án, 17.30 órakor a Hírös Agóra Kulturális Központban – ALMA együttes koncertje
– 2019. május 26-án, vasárnap 10.00-18.00 óráig – GYEREKecske – a Hírös Agóra Nkft. szervezésében

GYEREKecske
Szenzációs nap a kecskékről gyerekeknek Kecskemét főterén, a főRÉTEN. Minden, ami gyerek és kecske. A kicsiktől a legnagyobbakig egész nap élménydús játék. Érdekes, új ismeretekkel, a legügyesebbeket és legokosabbakat is próbára tevő játékos és észforgató feladatokkal, táncos – zenés – énekes műsorral várunk mindenkit, aki volt gyerek vagy, most is az, és szeretne játszani, kikapcsolódni ezen a – reményeink szerint – kalandos vasárnapon.
Lesz itt kecskeMÉTA rét izgő-mozgóknak, MEKKELEK rét az ügyes kezűeknek, ELMÉS rét az okosoknak, MESE és FANTÁZIA rét, JÁTÉK rét és a többi….

Gyere és tarts velünk!

Bővebben ITT: 

Színpadi program: 10.00 – 18.00 óráig TÁNCKAVALKÁD  Gyermek és ifjúsági néptánc, társastánc, moderntánc, balett csoportok bemutatói

Partnereink programjai:

I. CIRÓKA Bábszínház előadásai a Luca szökőkút környékén

10 órakor Macskablöff
11 órakor Almafácska
12 órakor Danny mesél
13 órakor Hintapalinta
14 órakor Vitéz László
15 órakor Medve-ének
16 órakor Danny mesél
17 órakor Bábkoncert

Közben folyamatosan TEKERGŐ rét – ügyességi játékokkal.

II. Egész napos eseménnyel várja a családot a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága és a kecskeméti Mercedes-Benz gyár.

KÖZLEKEDŐgyereKECSKE réten játékosan készítik fel a gyermekeket a közlekedésben történő biztonságos részvételre elméleti és gyakorlati aktivitásokkal, valamint a szülők hathatós közreműködésével. A közös programokon a gyerekek részvételét a MOKI-jogsival is ösztönözik. Megfelelő számú pecsét összegyűjtésével a láthatóságot fokozó ajándékok várnak a gyerekekre.

Lesz KRESZ teszt kicsiknek és nagyoknak, kerékpáros ügyességi pálya (kerékpárt biztosítunk), Moki tesztpálya kerékpárral, rollerrel, ügyességi pálya pedálos gokartokkal (nagyobbaknak is), „részeg”-szemüvegben; Közlekedési jellegű logikai játékok; Óriás kocka-kirakó közlekedési táblákkal; Humanoid oktatórobot-bemutató, Életnagyságú Moki figura

VÁSÁR – finomságok és ajándékvásárlási lehetőség az ünnepelteknek

Játékunkhoz csatlakozik: Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár, Katona József Múzeum

Támogatónk: Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, Líra Könyv és Zeneszalon, Libri Könyvesbolt

A program szervezője: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft.

 

 

Hozzászólások