More

2019. november 16. 10:00

FRINGE HAPPENING – Térségi ifjúsági művészeti műhelynap 2019. november 16-án, szombaton 10.00-17.00 óráig Kecskeméten a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban és a Főtéren. A #Fringe Happening egy közösségépítő összművészeti műhelynap, melynek keretében a fiatalok lehetőséget kapnak a színház, a képzőművészet, a zene, a tánc és a vizuális kultúra hagyományos és internetes területein való kibontakozásra, továbbfejlődésre.

Kecskeméten nagy hagyománya van már a művészeti eseményeknek az ifjúság körében. A #Fringe Happening egy közösségépítő összművészeti műhelynap, melynek keretében a fiatalok lehetőséget kapnak a színház, a képzőművészet, a zene, a tánc és a vizuális kultúra hagyományos és internetes területein való kibontakozásra, továbbfejlődésre. Elősegítve ezzel a fiatalok közösséggé formálódását, személyiségfejlődését, pályaorientációját, és művészeti kreativitását.
Egyben ez a program az előkészítése a tavasszal megrendezésre kerülő KECSKEMÉT FRINGE fesztiválnak.

A #Fringe Happening a tolerancia világnapján kerül megrendezésre, így a program tartalma és művészeti üzenete is fel kívánja hívni a figyelmet a tolerancia fontosságára és hiányára is.
A fiatalok a nap folyamán alkotói tréningeken vesznek részt, melyek előkészítik a délutáni főtéri megmozdulást.

Az esemény keretében bemutatkoznak zenészek, színjátszók, táncosok és képzőművészek is Kecskemét főterén.

A program:
09.00-12.00 óra I. tréningsorozat
12.00-13.00 óra Ebédszünet
13.00-16.00 óra II. tréningsorozat
16.30-17.00 óra Happening Kecskemét főterén

További információk:

  • www.facebook.com/KecskemetFringe/
  • Sárosi Gábor: 0630/64-60-477, sarosiga@gmail.com

A rendezvény támogatója: Nemzeti Kulturális Alap

 

 

Hozzászólások