More

2020. március 12. 19:00

A Fomo – Oszd meg és uralkodj! című színes magyar film a Tavaszi Filmklub soron következő filmje a Hírös Agórában. Időpont: 2020. március 12-én, csütörtökön 19.00 óra. Helyszín: Kecskemét, Hírös Agóra Kulturális Központ. Rendezte: Hartung Attila. A film 91 perc hosszú. A filmet 16 éven felülieknek ajánljuk!

fomo

Gergő a tinik áloméletét éli. Bíró apja egyengeti életét, érettségi után egy amerikai egyetemen folytatja tanulmányait. Nincs azonban elmenetel búcsúbuli nélkül. Gergő haverjaival beleveti magát az éjszakába. Provokatív videókat készítenek a nézettség reményében, ám túl messzire mennek. A menő és népszerű Gergő fogadásból lefekszik Lillával, amiből botrány kerekedik és a lány eltűnik.

Ha nem vagy online, nem is létezel? A gimnazista Gergőt és barátait, azaz a Falka tagjait három dolog motiválja: a szex, a buli és hogy az ezekről készült videókat minél többen megnézzék a netes csatornájukon. A challenge-videóik idővel egyre durvábbá válnak. Amikor pedig egy házibuliban Lilla a fiúbanda prédájává válik, egyetlen éjszaka alatt a feje tetejére áll a budapesti fiatalok biztosnak tűnő világa.

A többek között a Mary PopKids, a Fran Palermo, Deep Glaze és a Hősök zenéivel aláfestett FOMO az ezredfordulón születettek hiteles filmje. Olyan lendülettel visz be a fiatalok mindennapjaiba – és éjszakáiba –, ahogy magyar filmtől még nem láthattuk.

Rendezte: Hartung Attila
Szereplők: László Panna, Yorgos Goletsas

Csak bérlettel látogatható! Bérletek még válthatók!

A bérletek ára: 10-es bérlet 4.000 Ft, 6-os bérlet 2.700 Ft (bármely hat filmre).

Támogató: NKA
(A Filmklubban vetített filmekről a Montázsmagazin is beszámol.)

(Tudjon meg többet a filmről!)

 

 

Hozzászólások