More

2018. szeptember 23. 19:00

Filharmónia Kodály bérlet 1. hangversenye – Klasszikus és modern – Balett-estet láthatja a táncművészet iránt érdeklődő közönség 2018. 09. 23-án, vasárnap 19.00 órakor Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban.  

Előadók:
Magyar Nemzeti Balett

Műsor:

  • Trois Gnossiennes
  • Hattyúk tava pas de deux II. felvonás
  • Don Quijote pas de deux III. felvonás
  • 5 tangó
  • Spartacus pas de deux
  • Kalóz pas de trois II. felvonás
  • Black Cake

Klasszikus pas de deux-k, szólók és Hans van Manen LOL-programja

A Magyar Nemzeti Balett klasszikus és modern repertoárjának kiemelkedő darabjait viszi el országjárása során a különböző vidéki helyszínekre. Hans van Manen három modern darabja – a Trois Gnossiens érzékeny pas de deux-je, az ellenállhatatlanul szellemes Black Cake és a tüzes energiát árasztó 5 tangó – mellett négy nagy klasszikus balett – A hattyúk tava, Don Quijote, Spartacus és A kalóz – legjavát egy-egy nagyszabású pas de deux-be, illetve pas de trois-ba sűrítve láthatja a táncművészet iránt érdeklődő közönség.

Az előadás az Operát az Operából sorozat része.

Jegyár: 4 900 Ft
Bérletár: 16 900 Ft / 14 700 Ft

Kedvezmény:
Új hely és bérlet 2018. szeptember 23-ig, az első hangversenyig váltható. Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítanak.
A Filharmónia felnőtt sorozatainak bérlettulajdonosai saját bérletük felmutatásával 20% kedvezményre jogosultak a Filharmónia minden további felnőtt programjára az ország egész területén, koncertenként 1 jegy erejéig. Bérletek válthatók a Hírös Agóra Kulturális Központ jegypénztárában – Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.,

Nyitva tartás:– hétfőtől – péntekig 14.00 – 19.00 óráig  –

                        – a Hírös Agóra Ifjúsági Otthon jegypénztárában – Kecskemét, Kossuth tér 4., nyitva tartás: hétfőtől péntekig 10.00-13.00 óra és 14.00-17.00 óra,

                         – valamint online, a www.hirosagora.hu weboldalon.

A hangversenyek helyszíne:  Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ – 6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.

A műsorváltoztatás jogát fenntartják, amelynek függvényében a jegyár is változhat!

 

Hozzászólások