More

2018. szeptember 16. 11:00

Európai autómentes nap lesz 2018. szeptember 16-án, vasárnap 11.00-18.00 óráig Kecskeméten. Környezetvédelemmel, egészséges életmóddal, közlekedéssel kapcsolatos programok, bemutatók, játékos oktatások, kézműves foglalkozások, kerékpárszerviz, veterán és egyedi kerékpárok kiállítása, EU Információs sátor, egyedi építésű, alternatív meghajtású járművek, valamint hibrid- és elektromos meghajtású személygépjárművek kiállítása várja az érdeklődőket.

16.00 órai indulással kerékpáros felvonulás rendőri biztosítás mellett. A kerékpáros felvonulást követően a regisztrált résztvevők között értékes ajándékokat – kerékpár és kerékpár szaküzletben felhasználható vásárlási utalványok – sorsolnak ki.

Helyszín: Kecskemét, Kossuth tér
Információ: Gózon Tamás, 76/513-581

TÁRT KAPU – NYITOTT AJTÓ AGÓRA-SZERTE – Szeptember 24-től október 5-ig a valamennyi tanfolyamunk, szakkörünk, klubunk és körünk tárt ajtóval várják leendő tagjaikat, az érdeklődőket. A csoportok vezetői részletes tájékoztatással segítik az eligazodást, és segítenek abban is, hogy minél többen megtalálják a kedvükre való, rendszeres elfoglaltságot.

Térjen be hozzánk, és maradjon is velünk az év során! Jöjjön el családjával, barátaival, vagy akár egyedül! Itt garantáltan közösségre lel.

Részletek ITT 

 

 

Hozzászólások