More

2019. október 27. 18:00

„Élni jöttem!” – Bagdi Bella és zenekara koncert 2019. október 27-én, vasárnap 18.00 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. A fergeteges buliról a latin és a magukkal ragadó látványelemek gondoskodnak.

Élni jöttem, nem túlélni! Iránymutatás zenével egy boldogabb élethez! Ha szimpatikus a téma, szereted a jó zenét, és pozitív életfelfogású vagy, ott a helyed Bagdi Bella koncertjén. Éld át személyesen a pozitív zene csodálatos hatásait – lelkedre és testedre egyaránt!

MINDEN TEKINTETBEN EGY MEGÚJULT PRODUKCIÓVAL TALÁLKOZHATTOK MAJD!
– élő koncert, 7 fős zenekarral
– vizuál és fénytechnikai elemek
– színházi produkcióba ágyazott pozitív zene és üzenetek az életbátorságról

“Pszichológiai tanulmányaim során folyamatosan olyan módszerek és elméletek után kutatok, amelyek segítenek fejleszteni énhatékonyságunkat, lelkiedzettségünket, tanult leleményességünket, optimizmusunkat, éntudatosságunkat, érzelmi intelligenciánkat – egyszóval mindazokat a faktorokat, amelyek egyre bátrabbá teszik működésünket az életben.

Bagdi Bella hosszú utat járt be a koncertszínpadokig: előadói pályáját színészként kezdte, majd évekig lemondott az előadó-művészetről, de 2009-től önterápiás céllal írt dalait elkezdte megosztani a közönséggel is. Dalaiban az élet tanításait zenésíti meg. Sajátos pozitív zenei és szöveg világot alakított ki, ebbe a világba hívja el évről évre növekvő rajongó táborát. Estjeinek hangulatát az életöröm, a belső béke, az emberi lelkünket feltöltő üzenetek és a közönséggel való folyamatos interakció jellemzi.

Bella hangja, személyisége és zenéje képes feltölteni korosztálytól függetlenül mindenkit. Gyerekeknek, felnőtteknek és az idősebb korosztálynak is egyaránt ajánljuk.

Információ 

 

 

Hozzászólások