More

2018. július 7. 00:00

Különleges ajándékkal készül a Csiperó Kecskemét szülinapjára 2018. július 7-én, szombaton Kecskeméten az Emléktár téren. Kecskemét 650. születésnapja alkalmából a közösség és kreativitás 650 cm magas tornyát építik meg a 15. Csiperón.

FELFEDEZÉS – JÁTÉK – MŰVÉSZET – TUDOMÁNY – INNOVÁCIÓ – VÁLLALKOZÓI SZELLEM – DESIGN ÉlményMűhely a XV. Európa Jövője Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Találkozón. BOLDOG 650. SZÜLETÉSNAPOT, KECSKEMÉT! BOLDOG 15. SZÜLETÉSNAPOT, CSIPERÓ!

A különleges szépségű Warka víztornyokat Arturo Vittori olasz építész mutatta be a Velencei Biennálén, azóta Etiópiában használják őket ivóvíz kondenzálására. Kecskeméten az ÉlményMűhely óriás 4Dframe készletének segítségével készítik el a torony 650 centiméter magasságú modelljét.

Az óriásmodell mintájára bárki a konstrukció kisméretű modelljét is elkészítheti, miközben a „víz-szüretelés” geometriájával is megismerkedhet, és a tiszta ivóvíz megőrzésével kapcsolatos tudását is bővítheti. Az ÉlményMűhely eseményén víz helyett kreativitást, közösségi élményeket és környezettudatos gondolkodást fognak szüretelni a torony segítségével!

 

Hozzászólások