More

2018. január 31. 18:00

ÉLETKEdv – LIPPAI MARIANNA előadása
Kecskeméten, a Hírös Agóra Otthon moziban
2018. január 31-én,  szerdán  18.00 órakor

Leírás:
Egyszer úgy fogalmaztam az egyik előadásom előtt arra a kérdésre, hogy miről fogok beszélni, hogy: “nem ígérem, hogyha eljössz az előadásomra, megváltoztatom az életedet, de talán segíthetek abban, hogy kicsit szebbnek lásd attól, mint amilyennek most látod és képzeled.”

Igen. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy szemmel és lélekkel érzékelhető, hogyan távoznak egy-egy előadásom után a megjelentek. Úgy látom, hogy belelkesülnek a saját életüket illetően. Hogy másképp látják a saját sorsukat, a saját problémájukat, a saját életüket. Mi az, hogy másképp? Rájönnek, hogy valójában ők boldogok. Rájönnek, hogy pici, jelentéktelen problémákon problémáznak valójában. És rájönnek, hogy igazából milyen szerencsések is az életben, és hogy mégis van értelme az életnek, és amit eddig nem igazán használtak…, a SZERETETNEK!  <3

Beszélni fogok többek között a háláról, az őszinteségről, a boldogságról, az elengedésről, az elfogadásról, a gyászról és a szeretetről. De nem tudományosan! Én ahhoz nem értek. Én azt tudom, amit a legjobb iskola tanított nekem, az ÉLET ISKOLÁJA. Azt tudom, amit megéltem és túléltem. Csak ezzel szolgálhatok.

Sosem beszélek olyanról, amit nem éltem meg. Akkor nem lennék igaz, és nem lennék hiteles. Úgyhogy marad az, amit CSAK ÉN TUDOK! ÉLETKEdvvel várlak benneteket! És higgyétek el: az előadás után nem szomorúságot, hanem ÉLETKEdvet fog hazavinni a lelketek!

Ölelésem! Lippai Marianna

Belépődíj: 2000 Ft

 

 

 

Hozzászólások