More

2019. május 2. 18:00

Életed filmje – Kovács András Péter önálló estje 2019. május 2-án, csütörtökön 18.00 órakor és 20.30-kor Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Kovács András Péter földön járó művész, realista álmodozó. Az ember, akit a sors és Litkai Gergely is humoristának szánt. Karinthy-gyűrűvel elismert humorista, az első hazai Roastégető-mestere, örökmozgó, munkamániás családapa, basszusgitáros és szájharmonikás zenész egy személyben. Műsorvezető Ráskó Eszter.

Azt mondják, halálod pillanatában lepereg előtted életed filmje. Ha buddhista vagy, akkor valószínűleg a következő élet előzetese is. De ha hihetünk a szóbeszédnek, az utolsó pillanatban egyszer, utoljára – vagy talán először – egyben láthatod az egészet. És amit látsz, meg fog lepni: nem egy csavaros játékfilm, nem is felzaklató doku – csupán összedobált snittek zavaros egymásutánja egy bizarr történettel, aminek az eleje hiányzik, a befejezése pedig érthetetlen. Egy olyan film, ami gyártási terv, forgatókönyv és próba nélkül készült, amiben a szereplők esetlenül botladoznak és improvizálnak, aminek a főszerepére senki nem castingolt téged, ahol a rendező kiléte talány. Nem vígjáték, nem is tragédia – leginkább börleszk.

Kovács András Péter estje erről a börleszkről szól, az egyes életszakaszok legnagyobb elhasalásairól, a Vihar a Biliben c. estből ismert vicces és elgondolkodtató stílusban, az est végére pedig kiderül: mindegy, melyikünk filmjét játssza a mozigépész, nincs új sztori – csetlés-botlásaink emberiek, mélyek és egyetemesek.

Az előadás időtartama kb. 90 perc, egy szünettel.

Jegyek 3600 Ft-ért kaphatók

  • a Kunsági Toursnál (Kéttemplom köz 5.),
  • a Lírában (Hornyik krt. 2.),
  • az OTP Travelnél (Deák tér 6.) és interneten.

 

Hozzászólások