More

2017. szeptember 29. 17:00

Program program hátán! Megéri majd ellátogatni a soron következő Éjszakai Forgatag eseményeire!
Alig fért el a plakáton, annyi érdekesség vár majd mindenkit szeptember 29-én, a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér csarnokában.

Ezúttal, a szokásostól eltérően három izgalmasnak ígérkező előadás hangzik majd el. Ezt követően a hagyományos csocsó, darts és asztalitenisz versenyeken túl kinect bajnoksággal is várják majd az érdeklődőket. Mindezek mellett pedig a Széchenyivárosi Napokhoz kapcsolódó kvízzel készülnek a szervezők, és természetesen a legjobbak díjazásra is számíthatnak.

A megszokott rendtől eltérően 17 órától már megnyitja kapuit a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér (Széchenyi sétány 11.), hiszen már ekkortól érkezhetnek nevezni és melegíteni mindazon asztaliteniszezők, akik nem a profi kategóriában szeretnének versenyezni. Lévén, hogy a legtöbb fiatal ezeken a versenyeken indul, a szervezők előrébb hozták a mérkőzések kezdetét 18 órára, így a kimerítő iskolakezdés ellenére is élmény lehet majd a játék.

19 órától – visszatérve a megszokott rendhez – interaktív előadásokat hallgathatnak meg az érdeklődők. Ellátogat majd a rendezvényre Tót Szilvia őrnagy, aki az iskolában és annak környékén tapasztalható veszélyekre, illetve kivédésükre hívja majd fel a figyelmet. Őt követi majd Gyurgyik Tímea és Pataki Kornélia, a pole fitnesz jeles kecskeméti képviselői mutatják be sportágukat és oszlatnak el poros tévhiteket a rúdtánccal kapcsolatban. Végezetül pedig a Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat mesél tevékenységéről, terveiről. Az előadók izgalmas, interaktív beszámolókkal készülnek prevenció, sport és ifjúságüggyel kapcsolatban, vagyis szinte minden területről, amely a fiatalokat, családokat érintheti, érdekelheti, terítéken lesz valami érdekesség!

20 órától kezdetét veszi a profi asztalitenisz, illetve a darts, csocsó és kinect bajnokság, melyre természetesen ezúttal is mindenkit szeretettel várnak! A Széchenyivárosi Napokhoz kapcsolódóan pedig 19 és 22 óra között „Minden, ami Széchenyi!” címmel kvíz versenyen lehet majd részt venni, ahol a legtöbb pontot elérők nyereményekkel gazdagodnak.

Megéri tehát ellátogatni a szeptemberi Éjszakai Forgatagra, az biztos, hogy unatkozni senki nem fog!

 

Időpont: szeptember 29. (péntek), 17:00-24:00 óra
Helyszín: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér (6000 Kecskemét Széchenyi sétány 11.)

 

 

Hozzászólások