More

2019. február 6. 19:00

Egy életed van! – Dr. Csernus Imre előadása 2019. február 6-án, szerdán 19.00 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Folyamatosan jelennek meg sikerlistás könyvei, azonban az olvasók számára sok kérdés marad nyitottan. Ezekre a kérdésekre próbál választ adni Csernus Imre az előadásain országszerte.

Csernus Imre nevét szinte mindenki ismeri, hiszen ő volt az egyetlen pszichológus, aki média személyiséggé vált.

Amikor egy adott élethelyzetben nem hallgatsz a megérzéseidre, akkor elkezd benned kialakulni a “mi lett volna, ha”. Aztán ha így élsz, egyre több a “mi lett volna, ha”, és akkor egy idő után nem fogsz tudni jól aludni…

Folyamatosan jelennek meg sikerlistás könyvei, azonban az olvasók számára sok kérdés marad nyitottan. Ezekre a kérdésekre próbál választ adni Csernus Imre az előadásain országszerte.

Egyik rajongója írja:
“Én azért imádom Csernus dokit, mert éppen a nyers őszinteségével nagyon sok hibámra ráébresztett, sok hiányosságomat felismertem általa, és egyben az erősségeimet is… Ezért még jó darabig el fogok járni az előadásaira, hogy minél több önismeretet, tudást magamba szívjak, és tanuljak akár mások hibáiból is….”

 

Hozzászólások