More

2018. november 16. 18:00

Dumaszínház: Pályatévesztési tanácsadó – Kőhalmi Zoltán estje 2018. november 16-án, pénteken 18.00 és 20.30 órakor Kecskeméten a Híös Agóra Kulturális Központban.

Ibicsoki Zoltán, meteorbecsapódás-emlékhely, gesztenyével megdobált menyasszony, toló uszály, szotyi-vonal. Aki szereti a stand-up comedy műfaját, annak az előző kifejezések olvastán minden bizonnyal beugrik a Dumaszínház egyik legnépszerűbb humoristájának neve.

Ahogy szülővárosában, Szentesen sokan ismerik, Kőhalminé Zolika azonban nem a dumaszínpadon kezdte a pályát. A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett, pályaelhagyó építészmérnök valójában sosem akart kiállni és beszélni, jól érezte magát a háttérben. Szerencsére, mégis megpróbálta.

A szomorú bohóc nem is olyan szomorú, hiszen háromgyermekes, boldog családapa és férj, Humorfesztivál-győztes, a műfaj egyik legrutinosabb képviselője. Nem politizál, nem beszél celebekről és nem káromkodik. Sikeres saját estje után a Showder Klub speciális adásában, elsőként készíthetett önálló adást.

Jegyár: 3300 Ft
A jegyek elővételben aq Kunsági Toursnál, a Lirában, az OTP Travelnél és a dumaszinhaz.jegy.hu oldalon válthatók.

Információ és jegyek: www.dumaszinhaz.hu

 

 

Hozzászólások