More

2019. december 6. 18:00

Dr. Bagdy Emőke klinikai pszichológus előadása 2019. december 6-án, pénteken 18.00 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Előadásának témája a lelki környezetszennyezés, szellemi környezetvédelem.

Dr. Bagdy Emőke mindig is fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani ismeretek terjesztését, a szakmai közvélemény formálását. Média szereplései, ismeretterjesztő könyvei tették a hazai klinikai pszichológia királynőjévé. Bagdy Emőke, mint ember titka a munka, a szorgalom. Nem ismeri a körülményeket, nem igényel feltételeket.

Kedvenc tárgyai a kedves és fontos könyvei. Pozitív, és mindent azzá formál. Nem mereng az akadályokon, a megoldást keresi. Folyton mozgásban van, előre néz. Múltja a művei, a számtalan betű, szó és mondat. Jelene az alkotás, és a jövője minden, ami megalkotható, felépíthető, elindítható szellemi, szakmai áramlat, kutatás vagy eszmei hatás.

Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szupervízor, a pszichológiatudomány kandidátusa, professor emeritus.

Helyszín:
Hírös Agóra Kulturális Központ
Kecskemét, Deák tér 1.

Kapunyitás. 17.30 – kezdés 18.00 óra

Jegyár: 3200 Ft

Jegyek kaphatók:
:: Hírös Agóra – Kecskemét, Deák tér 1.
:: Líra Könyv- és Zeneszalon – Kecskemét, Hornyik krt. 2.
:: IBUSZ Kecskemét Malom Üzletház – Kecskemét, Korona u. 2.
:: OTP Travel Kecskemét – Kecskemét, Deák Ferenc tér 6.
:: Kunság Tours – Kecskemét, Kéttemplom köz 5.

Online jegyvásárlás ITT:

 

 

Hozzászólások