More

2018. április 24. 19:00

Dalok régről és nemrégről – Presser Gábor szerzői estjét élvezheti a zenét szerető közönség 2018. április 24-én, kedden 19.00 órakor a kecskeméti Híres Agóra Kulturális Központban. Az est vendége Szabó Tamás szájharmonika művész. Presser Gábor Erkel Ferenc- és Kossuth-díjas zeneszerző, zongorista, énekes, közel fél évszázada a magyar zenei élet meghatározó egyénisége.

Presser Gábor  az est folyamán újra az intimebb énjébe engedd bepillantást, hiszen szerzői estként aposztrofálja azt a rendkívüli estét, melynek címe: Dalok régről és nemrégről.

“Szeretek filmzenét, színházi kísérőzenét, balettet írni…, de a dalírástól sehogy sem lehet engem eltéríteni, a végén mindig oda lyukadok ki. Zeneszerző vagyok, aki néha elénekli a dalait.”

A zeneszerző hosszú pályafutásának majd minden fejezetéből idéz majd, de nem csak a dalokat játssza, hanem kis történeteket is mesél.

A kecskeméti koncert exkluzivitását tovább fokozza, hogy olyan, általa is nagyra becsült vendéget hívott meg, aki önmaga is képes megtölteni egy-egy koncerttermet. Szabó Tamás szájharmonika művész a 80-as évek közepén kezdte zenei pályáját, azóta a magyar zenei élet egyik kiemelkedő alakja. Különös érzékenysége, muzikalitása, virtuozitása miatt gyakran turnézik az országhatáron túl is.

Belépődíj: 6.590 Ft és 7.590 Ft

 

 

Hozzászólások