More

2019. július 10. 17:30

2019. július 10-én, szerdán 17.30 órai kezdettel Vendégeink az állatok, essen le az állatok – zenés gyerekműsorral a Csörömpölők Együttes szórakoztatja a kicsiket és a nagyokat a kecskeméti Hírös Agóra Ifjúsági Otthon udvarán. 9. alkalommal nyílik ki a nyári Meseudvar kapuja. 2019. július 10-től augusztus 7-ig öt szerda délután várják a családokat, hogy „csobbanjanak” a nyári élményekbe! Koncertek, hangversenyek a kecskeméti meseudvarban! 

Hogyan repül a vadliba a zöld lagziba? Mi történhet velünk, ha túl sokat ácsorgunk a fa alatt? Miért izzad a medve? Milyen a víziló blúza? Mind megtudhatjátok, ha Csörömpölők Együttessel tartotok az állatokról szóló, jókedvű, mesés, zenés műsoron.

A program 17.30 órától mesekoncerttel, mese-hangversennyel kezdődik mindegyik alkalommal, majd kézműves foglalkozás, a Szivárvány játéktár játékai várják vendégeinket. Elmaradhatatlan a mesebeli uzsonna, és a támogatók jóvoltából tombola ajándékok is gazdára találnak.

Belépődíj: 850 Ft gyerekeknek, 1350 Ft felnőtteknek – a részvételi díj tartalmazza a zenés műsor, a kézműves foglalkozás és a „mesebeli” uzsonna díját.

Rossz idő esetén a programok az intézmény nagytermében kerülnek megrendezésre.

Jegyek válthatók: elővételben az Ifjúsági Otthon pénztárában, a helyszínen korlátozott számban kaphatók.

Támogatónk, a Líra Könyvesbolt felajánlásával minden alkalommal az előadást követően értékes mesekönyveket sorsolunk ki. A helyszínen könyv és CD vásárlására nyílik lehetőség.

Együttműködő partnerünk: Otthon Kávézó és Teaház

Információ: Csizmadia Ilona 76/481-523, ilona.csizmadia@hirosagora.hu

Az Ifjúsági Otthon nyugodt, mediterrán hangulatú udvara nagyszerű helyszíne a kisgyermekes családok számára szervezett Meseudvaroknak.

 

Hozzászólások