More

2017. április 8. 12:45

A nemzetközi Rotary-mozgalom vezető testületei évtizedek óta hangsúlyt fektetnek arra, hogy a jószolgálati világklubok nagyobb önálló szervezeti egységei, az úgynevezett Districtek elkövetkező vezetői minden szinten tájékozottak és friss információk birtokában legyenek.

Ezt szolgálják  a minden év tavaszán megrendezett gyűlések és felkészítő konferencia napok. Az immár tizedik éve (a korábban Ausztriával közös, mostantól már) önálló RD 1911 Magyarország 2017/2018.  évi csúcsvezetői, valamint a régiók s a klubok elnökei,  titkárai számára szervezett találkozóra és információs hétvégére Kecskeméten kerül sor.

Ez a megtisztelés azért is fontos, mert annak szervezője,  a Szentes-Csongrád Rotary Club (!) választotta a közel 300 főnyi delegált számára a hírös várost az április 8-9-én, a Hírös Agórában sorra kerülő nagyrendezvényének.

A kecskeméti házigazda klub külön programot is beiktattatott: így a Karol Wojtyla Barátságközpont gondozottjainak ebédjét is ők vállalták, valamint Mészáros Zoltán, a nyár elejétől következő Rotary-év országos kormányzója április 8-án, szombaton 12:45-kor stábja kíséretében látogatást  tesz a Horog utcai karitász-központban, ahol Farkas P. József és munkatársai fogadják a tettrekész Rotary-elöljárót.

 

 

 

Hozzászólások