More

2020. január 30. 19:00

Hogyan értsük félre a nőket? – Csányi Sándor színművész előadásában egyszemélyes vígjáték, nyolc különböző karakter hetven percben. 2020. január 30-án, csütörtökön, 19.00 órai kezdettel láthatják Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban.

Csányi Sándor színházi estje: Hogyan értsük félre a nőket? Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra a kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban?

Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve mindezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába? Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Egyszemélyes vígjáték, nyolc különböző karakter, hetven percben Csányi Sándor színművész előadásában.

Minden jegy elkelt!

(Csányi Sándor már korábban is vendégszerepelt Kecskeméten. ITT olvasható egyik előadásról a Montázsmagazinban.)

 

Hozzászólások