More

2018. május 11. 18:00

A civilizáció visszavág – Puzsér Róbert egész estés műsora. Dumaszínház Kecskeméten –  2018. május 11-én, pénteken 18.00 óra kezdettel láthatják az érdeklődők a dumaszínház legfrissebb újdonságát, Puzsér Róbert önálló estjét a kecskeméti Hírös Agóra Kulturális Központban.

Puzsér Róbert kritikus és közéleti személyiség, a hazai nyilvánosság összetéveszthetetlenül egyedi stílusú, kérlelhetetlenül őszinte, ellentmondásos érzelmeket keltő alakja. Pályáját a kollektív tabuk felmondására tette fel, a kritikusi tevékenység körét az elmúlt tíz év során messze tovább tágította annál, mint ahol a színházak és koncerttermek falai húzódnak.

A provokatív szabadgondolkodó nem csak írásaival vagy rádió- és tévéműsoraival ostromolja a nyilvánosságot, de élő fellépései alkalmával is előszeretettel mozgósítja közléskényszerét. Bevallása szerint nem zavarja, ha a közönség jól érzi magát, stand-upjainak célja azonban nem a szórakoztatás, hanem egy katartikus, szellemet és lelket egyaránt megmozgató, rendkívül intenzív élmény kiváltása. Előadásai a helyszín elhagyása után még napokig visszhangzanak a közönség tagjainak fejében.

Belépődíja: 2.900,- Ft

Belépőjegyek kaphatók:

– Líra Könyvesbolt – Kecskemét, Hornyik krt. 2.
– Kunság Tours – Kecskemét, Kéttemplom köz 5.
– OTP Travel – Kecskemét, Deák tér 6.
– Online jegyvásárlás ITT.  

 

 

 

Hozzászólások