More

2017. május 30. 18:00

Beszélgessünk hírös kecskemétiekkel! – Május 30-án 18.00 órai kezdettel várja a következő pódiumbeszélgetésére az érdeklődőket a Hírös Város Turisztikai Központ. Most is ismert kecskeméti személyiségek mesélnek pályájukról, terveikről, sikereikről.

Meghívott vendégeink:

Szarka Balázs, az Univer Szövetkezeti Zrt. vezérigazgatója, a Magyar Köztársaság Arany Érdemkereszt, Gróf Károlyi Sándor Gazdaságfejlesztési Nagydíj, Univer Hűségdíj, Megyei Príma Díj, valamint a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje kitüntetettje, Kecskemét Város Díszpolgára.

Dr. Csertő Aranka, a Tanítóképző Főiskola docense, óvodapedagógus, szakpszichológus, családterapeuta, a Ciróka Bábcsoport alapító tagja. Miniszteri Dicséret, a Kecskemét városáért oktatási díj – kiemelkedő pedagógiai tevékenységéért (1990), a Magyar Köztársaság Oktatási és Kulturális Minisztere Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetettje (2007).

Hegedűs Zoltán, Kodály Zoltán-díjas (2004) zenész, Közművelődési Munkáért miniszteri dicséret kitüntetettje, a Bartók Béla-emlékdíjas és Pilinszky-díjas Hegedűs Együttes vezetője, a GAMF informatikai tanszékének docense.

A beszélgetőpartner ezúttal is Kriskó János lesz. A beszélgetést a KTV rögzíti, és főműsoridőben sugározza.

 

További információ: www.hiroskozpont.hu
A pódiumbeszélgetés ingyenes, részvételi szándékát kérjük, jelezze az alábbi lehetőségek egyikén: info@hiroskozpont.hu, 76/501-176 melléken, vagy személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecskemét, Rákóczi u. 15.). 10.00 – 14.00-ig. Regisztrálni az előadás előtt a helyszínen is lehet. A beszélgetést a KTV rögzíti és főműsoridőben sugározza.

 

 

Hozzászólások