More

2018. május 16. 19:00

Bengt Ahlfors: Színházkomédia – játék a játékban – vígjáték két részben. A Kamara bérlet 4. előadását 2018. május 16-án, szerdán 19.00 órakor láthatja  a vígjátékot kedvelő közönség a kecskeméti Hírös Agóra Kulturális Központban.

A színtársulat egy fiatal kortárs szerző új darabjának bemutatójára készül. A társulat művészeti vezetője – mint minden színházi vezető, a pénz, az emberi rigolyák nyomása alatt – kénytelen kompromisszumok árán megvalósítani művészi elképzeléseit. Eleget kell tennie a szponzorok, a közönség, az író és a társulat elvárásainak. A darab a komédia eszközeivel mutatja be a színház ironikus világát, amely esszenciálisan minden emberi közösségre jellemző. Szellemes és vitriolos vígjáték ez. A végigkövetett próbafolyamat során a bemutatót megelőző napok sikereivel és kudarcaival találkozunk, amelyek valójában rólunk, mindannyiunkról szólnak, adnak számunkra vigasztalást és a humorának köszönhetően felhőtlen szórakozást.

Szereplők: Ábrahám Edit/Xantus Barbara: Linda Molin, színésznő; Szalma Tamás Jászai-díjas: Bengt, író; Nagy Enikő: Matilda, művészeti vezető; Ivancsics Ilona: Jansonné, háziasszony; Kertész Péter Jászai-díjas: Oscar, ügyelő; Farkasházi Réka/Nemcsók Nóra: Lotta, színésznő; Szirtes Balázs: Per, színész; Király Adrián: Harry, színész

Fordította: Márton András;

Jelmez: Harák Judit

Díszlet: Szlávik István

Hang,- és fénytechnika: Kiss Tibor

Dramaturg, rendezőasszisztens: B. Török Fruzsina

Rendező: Koltai Róbert Jászai-díjas, Érdemes Művész

online jegyvásárlás

 

 

Hozzászólások