More

2019. május 23. 17:30

Az ALMA Együttes gyermeknapi koncertje 2019. május 23-án, csütörtökön 17.30 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. A Minimax Gyermekcsatornáról közismert gyerekzenekar a közel 1 órás családi koncert során improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők, pedagógusok is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak.

Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a „nevető”- és „tánc-izmokat” egyaránt megmozgató képességükben rejlik. A zenekar műsorában a nagy sikerű saját dalok mellett 20 éve töretlen sikerrel adja elő a klasszikus és kortárs költők legszebb verseit megzenésítve.

A koncert gerincét természetesen a nagy közönségkedvencek alkotják, mint az Almamánia, Nád a házam, Ma van a szülinapom, Helikoffer, de ezek mindig az aktualitást kiszolgáló dalokkal egészülnek ki. Farsang esetén farsangi, Mikuláskor Mikulás, karácsonykor karácsonyi dalokkal. De ha környezetvédelmi rendezvényről van szó, akkor a nagy sikerű Szuperkukák sem maradhatnak el.

Műsorunk során nevetve tanítjuk a gyerekeket, miközben felhőtlen és tartalmas szórakozást nyújtunk az egész családnak. A koncertre szeretettel várnak minden dalolni, kacagni és táncolni vágyó gyermeket és gyermeklelkű felnőttet.

 Almagerezdek:

  • Buda Gábor- frontember/ének, gitár, vokál
  • Berkesi Alex– basszusgitár, bőgő, hegedű, ének, vokál
  • Ránki András– szintetizátor, vokál,
  • Erkel Gyula- ütős szekció

Belépődíj: 2.000 Ft

 

 

Hozzászólások