More

2019. május 12. 15:00

Anyáknapi Operettgála – Monarchia Operett – Az ország leglátványosabb operett showja Fodor Zsókával 2019. május 12-én, vasárnap 15.00 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban.

Újra Kecskeméten Magyarország leglátványosabb operett showja, egy különlegességgel érkezik az Anyáknapi Operett gálára. Évekig láthatta a közönség Oszvald Marikát a Monarchia Operett előadásaiban, de most egy igazi meglepetéssel tér vissza Kecskemétre a világhírű produkció, amelyben hosszú évek után újra operett szerepben látható Magdi anyus, azaz FODOR ZSÓKA, a humor nagyágyúja.

Most megújulva érkezik vissza az operett show több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Vadonatúj műsort, új látványvilágot, és egy igazi legenda „feltámadását” ígérik a szervezők a kecskeméti operett- és színházkedvelő közönségnek.

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj, cica, eszem azt a csöpp kis szád, Jön-e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon. Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operettkomponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot.

A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen élményt nyújtanak a gyönyörű jelmezek és a produkció látványvilága. Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos, szórakoztató világával és világhírű melódiáival egy igazi „ungarische wirtschaft” kíséretében az Anyáknapi Operettgálán.

Belépődíj: 4.500 és 3.900 Ft

 

Hozzászólások