More

2018. október 18. 10:30

Állati Zenés ABC – Bíró Eszter gyerekkoncertje – a Mesemuzsika bérlet 1. előadását 2018. október 18-án, csütörtökön 10.30 órakor élvezheti minden óvodás és kisiskolás Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Az énekesnő az ABC betűit dalokon és az ezekhez kapcsolódó játékokon keresztül szinte észrevehetetlenül tanítja és szeretteti meg az óvodás és kisiskolás korosztállyal úgy, hogy mindeközben a szülők is jól szórakoznak.

Bíró Eszter énekes, színész, aki eddig musical-  és film főszerepekkel, illetve világzenei szólólemezeivel vált ismertté, 2013 tavaszán új, elsősorban gyerekeknek és családoknak szóló Állati Zenés ABC című képeskönyvet, az ehhez tartozó lemezt és színpadi produkciót készített. Az Állati Zenés ABC 2014-ben az év hazai gyermekalbuma lett, és FONOGRAM MAGYAR ZENEI DIJ-at kapott.
Két saját gyermeke adta az ihletet, hogy az ABC betűit dalokon és az ezekhez kapcsolódó játékokon keresztül szinte észrevehetetlenül tanítsa és szerettesse meg az óvodás és kisiskolás korosztállyal, ugyanakkor a szülőknek is színvonalas szórakozást nyújthasson. A dalszövegek Hegyi György (Emil.Rulez!) munkái, a zenéket az Artisjus-díjas, többszörös platina– és aranylemezes Fodo írta, aki az utóbbi években Halász Judit lemezeinek egyik zeneszerzője is.

Az ABC megszerettetése mellett az állatokról és a helyes étkezésről is szó esik a dalokban. Az előadás interaktív, sok-sok játékkal, humorral, élőben megszólaló muzsikával. Egy felhőtlen barangolás a betűk és a hangok világában!

Belépődíj: 1.500 Ft

Az előadás hossza: 60 perc

 

 

Hozzászólások