More

2018. november 10. 09:00

Agykontroll tanfolyam indul Domján Andreával 2018. november 10-11-én és 17-18-án, hétvégeken Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Az oktatás az első napon reggel 9.00 órakor kezdődik, és fél 8.00 órától várják a jelentkezőket. A 2., 3. és 4. napon fél 9.00 órakor kezdenek. Az agykontroll stresszkezelő és elmefejlesztő módszer, egyszerűen alkalmazható mentális technikák összessége.

Ma már bizonyított tény, hogy – főleg ellazult állapotban – képzeletünkkel hatni tudunk testünkre, s azon belül főleg az immunrendszerünkre. Gondolataink erejét, energiáját felhasználva megteremthetjük a gyógyulás lehetőségét. Például képessé válhatunk a depresszió, pánikbetegség, cukorbetegség, mozgásszervi panaszok és függőségek leküzdésére.

A Stanford-i egyetem kutatói szerint elménk adta képességeinknek csupán mintegy 2%-át használjuk ki. A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy ennél lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki a lehetőségeinket, s így sikeresebben oldunk meg mindenfajta problémát. Egyik fontos eszköze a relaxáció avagy lazítás, ami egyúttal a bizonyítottan megbetegítő hatású stresszt is levezeti.”

Árak:
Normál jegy – 4 nap:
Felnőtt: 44 000 Ft
Diák és nyugdíjas: 29 000 Ft
Gyermektanfolyamot végzettek: 25 000 Ft

Ismétlő napijegyek:
Felnőtt: 5000 Ft
Diák és nyugdíjas: 3000 Ft

Ismétlő napijegy vásárlása előre, az agykontrollos igazolvány felmutatásával lehetséges.

Információ ITT: www.agykontroll.hu

 

 

Hozzászólások