More

2017. október 28. 19:00

ÚJRA MŰSORON! Agatha Christie: …ÉS MÁR SENKI SEM! – Krimi két felvonásban a Bajai Fiatalok Színházának előadásában. Készült a TÍZ KICSI NÉGER c. regény alapján. Fordította: GALAMBOS ATTILA.

Tíz egymásnak ismeretlen ember meghívást kap egy pazar villába, mely egy sziklás, elhagyatott szigeten áll. A villa titokzatos tulajdonosáról mindenféle pletykák keringenek. A vendégek, bár valamennyiük múltjában van valami, amit legszívesebben elfelejtenének, reménykedve és örömmel érkeznek meg a sziklás öbölbe. A tulajdonos azonban nincs sehol… A felhőtlennek ígérkező napokat egyre félelmetesebb események árnyékolják be. A sziget látogatóit a különös fordulatok hatására hatalmába keríti a rettegés. Tízen érkeztek. De vajon hányan távoznak?…

A Bajai Fiatalok Színházának előadása a bűnügyi regény koronázatlan királynőjének talán legjobb, leghíresebb művét veszi alapul. A lebilincselő történet garantáltan páratlan, izgalmas színházi élményt ígér ismét fiatalabbaknak és idősebbeknek egyaránt a Bajai Városi Színházteremben.

SZEREPLŐK:

Vera Elisabeth Claythorne, fiatal tanárnő – SZARVAS ANNA
Philip Lombard, kapitány – NAGY DOMONKOS
Sir Lawrence Wargrave, nyugalmazott bíró – BALÁZSEVITS TAMÁS
Emily Caroline Brent, vallásos vénkisasszony – GÖBL GABRIELLA
Anthony James Marston, gazdag aranyifjú – NAGY BOTOND
William Henry Blore, rendőrfelügyelő – TORDA BALÁZS
John Gordon Mackenzie, tábornok – FARÁDY LÁSZLÓ/ANDRASICS MÁRKÓ
Dr. Edward George Armstrong, sebész – FÖLDES PÉTER
Mr. Thomas Rogers, komornyik – OTTMÁR ATTILA
Mrs. Ethel Rogers, a felesége – WINDISCH BEA
Fred Narracot, hajós – KÁRPÁTI JONATÁN
Hang – HODONICZKI ANDOR

Jelmez: FEHÉR-BAROS ANIKÓ
Díszlet: KELLE KRISTÓF
Rendezte: OTTMÁR ATTILA

Az előadás időpontjai: 2017. október 28., november 3. (19 óra). Helyszín: Bajai Városi Színházterem

Jegyek válthatók a Bácskai Kultúrpalota Jegyirodájában (Baja, Szentháromság tér 3., Tel.: 79/321-341). Jegyárak: 1200,- 1500,- 1800,- 2200,- Ft

 

And Then There Were None Copyright © 1939 Agatha Christie Limited. Minden jog fenntartva. AGATHA CHRISTIE az Agatha Christie Limited bejegyzett védjegye az Egyesült Királyságban és/vagy más országokban. A színdarabot Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli.

 

 

Hozzászólások