More

2018. december 21. 17:00

A szeretet ünnepén – Szekeres Adrien karácsonyi koncertje 2018. december 21-én, pénteken 17.00 órai és 19.30 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Szekeres Adrien ezen a napon két koncerttel ajándékoz meg bennünket. Ajándékozzunk élményt!

Szekeres Adrien 100 jegyet ajándékozott, közösen a Hírös Agórával a koncertjére. Igazi ünnepi hangulatot varázsol december 21-én a Hírös Agórában Szekeres Adrien, aki nem először hozza el karácsonyi dalait Kecskemétre. A karácsonyi ünnepek legkedveltebb dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel érkezik Kecskemétre Szekeres Adrien, mint a Kicsi szív, vagy az Olyan, mint te. A koncerten a Kecskeméti Szimfonikus zenekar kíséri immár harmadik éve, és ismét csatlakozik a Zenével a Rákos Gyerekekért Alapítvány gyermekkórusa is.

“Fontosnak tartom, hogy időt szánjunk magunkra és a családunkra az ádventi időszakban. Leljünk örömöt a mindennapokban!” – mesélte a művésznő.

Az énekesnő az elmúlt években több száz adventi koncertet adott már. Templomokba és nagy koncerttermekbe is elvitte a karácsony hangulatát egy-egy feledhetetlen hangulatú estére.

“Szerencsésnek tartom magamat, hogy minden évben egy hónapon keresztül hangolódhatok a karácsonyra. Minden egyes koncert, közös éneklés a nézőkkel, a sok taps hihetetlen energiákat mozdít meg. Itt az ideje, hogy én is visszaadjak abból a sok jóból, ezért úgy döntöttem, hogy 100 jeggyel ajándékozom meg az SOS Gyermekfalu és az Autista Gyermekekért Egyesület gyerekeit és hozzátartozóit! “ – árulta el nekünk Adrien.

Belépődíj: 5.500 Ft

 

Hozzászólások