More

2018. december 22. 00:00

A Kecskeméti Téli Fesztivál 2018. rendezvénye december 22-én, szombaton is adventi hangulatban, minden korosztálynak szívből ajánlott programokkal, karácsonyhoz kötődő játékokkal, rituálékkal, szokások és hagyományok felelevenítésével várja a főtérre kilátogatókat. A korcsolyázást kedvelők kipróbálhatják a jégpályát is.

Programok:

 • 16.00 órakor – A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület kezdeményezésére és szervezésében zajló A mózeskosár körbejár elnevezésű program 12. átadó ünnepsége december 22-én, szombaton 16.00 órakor kezdődik a városházán.
  A rendezvény keretében ezúttal is tíz családot ajándékoznak meg egy-egy mózeskosárral és a hozzá tartozó babakelengyével.
 • 17.00 órakor – a Szentcsalád Plébánián – József mondá Máriának – karácsonyi játék
 • 17.00 órakor – a Főtéri színpadon – Adventi gyertyagyújtás
  Adventi üzenetet mond Finta József katolikus plébános. Karácsonyi köszöntőt mond Feczák László görögkatolikus parókus. A negyedik adventi gyertyát meggyújtja: Szemereyné Pataki Klaudia polgármester és Dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselő.
 • Az ünnepi műsorban közreműködnek:
  – M. Bodon Pál Zeneiskola tanárai és növendékei
  – Szent Imre Általános Iskola diákjai
  – Sztudita Szent Teodor Kórus
  – Zegernye Együttes
 • Szeretetvendégség
 • 19.00 órakor – a Főtéri színpadon – Livingroom koncert
  A LivingRoom nevű formáció 2016 telén alakult. Egy kiforrott, talán elsőre szokatlan hangzásvilágot szeretnének képviselni, az énekhang-gitár-cselló együtthangzásával.

 

Hozzászólások