More

2018. december 21. 00:00

A Kecskeméti Téli Fesztivál 2018. rendezvénye december 21-én, pénteken is adventi hangulatban, minden korosztálynak szívből ajánlott programokkal, karácsonyhoz kötődő játékokkal, rituálékkal, szokások és hagyományok felelevenítésével várja a főtérre kilátogatókat. A korcsolyázást kedvelők kipróbálhatják a jégpályát is.

Programok:

  • 17 órakor – a Főtéri színpadon – Aszódi Anna és Aszódi Júlia koncertje
    „A Beatles örök!” – Ezt az üzenetet tartja szem előtt a Michelles együttes. Az Aszódi lányok duója ez alkalommal egy könnyed műsorral hangolja a közönséget a karácsonyra.
  • 19.00 órakor Jégshow  
  • 17.00 és 19.30 órakorSZEKERES ADRIEN karácsonyi koncertje -a Hírös Agóra Kulturális Központban
    A szeretet ünnepén… Szekeres Adrien ezen a napon két koncerttel ajándékoz meg bennünket. Ajándékozzunk élményt!
    Szekeres Adrien 100 jegyet ajándékozott, közösen a Hírös Agórával a koncertjére. Igazi ünnepi hangulatot varázsol december 21-én a Hírös Agórában Szekeres Adrien, aki nem először hozza el karácsonyi dalait Kecskemétre. A karácsonyi ünnepek legkedveltebb dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel érkezik Kecskemétre Szekeres Adrien, mint a Kicsi szív, vagy az Olyan, mint te. A koncerten a Kecskeméti Szimfonikus zenekar kíséri immár harmadik éve, és ismét csatlakozik a Zenével a Rákos Gyerekekért Alapítvány gyermekkórusa is. Belépődíj: 5.500 Ft

 

Hozzászólások