More

2019. június 13. 16:00

A Grapevine Tánciskola tanévzáró bemutatója 2019. június 13-án, csütörtökön 16.00 és 19.00 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban.

Jó hangulat, színes karakterek, csapatszellem; többek közt ez inspirálja a fiatalabb korosztályt arra, hogy kemény munkával bekerüljenek a felnőtt clubba. A tánciskola legügyesebb tanítványai itt folytathatják a tánctanulást. A club igen sok táncstílust vonultat fel. Repertoárjukban a balettól a hip-hop-ig, a karaktertáncoktól a szambán keresztül a modern táncok is szerepelnek. Csoportjuk rengeteg fellépéssel öregbíti a Grapevine hírnevét fesztiválokon, bálokon, céges rendezvényeken nyújtott előadásaival. A rendezvény jellegétől függően több stílus közül is választhat a megrendelő széles repertoárjukból. Tudásukat akrobatikus elemekkel bővítik.

A tánciskolában 5 éves kortól foglalkoznak a gyerekekkel. Ezt a mozgásstílust 5-8 éves korra ajánlják. Az esztétikus testképzés a test harmonikus fejlesztésére szolgál, a mozgás megszerettetésére, a szép test, a koordinált mozgás kialakítására. Ezen belül megismerkednek balettel, jazztánccal, akrobatikai alapokkal és show-tánc elemekkel. Év végén a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban mutatják be tudásukat.

Információ ITT: www.grapevinedance.hu

Belépő: 2.000 Ft Jegyek kaphatók a tánciskolában és a helyszínen.

 

Hozzászólások