More

2018. május 18. 19:00

Zenés szuperprodukció a Bajai Fiatalok Színházától! Dés László – Geszti Péter – Békés Pál: A DZSUNGEL KÖNYVE (Musical két részben). Az eredeti színpadi változat kialakításában közreműködött: Hegedűs D. Géza és Radnóti Zsuzsa.

2018 májusában jön a várva-várt musical, mely garantáltan elbűvöl majd minden korosztályt! Rudyard Kipling azonos című műve alapján készült e lenyűgöző zenés színpadi változat, mely évtizedek óta nagy sikerrel fut az ország számos színházában.

A történet Maugliról szól, akit kölyökkorában hagytak magára az indiai dzsungelben. Kezdetben farkasok nevelik, majd amikor felcseperedik, Bagira, a bölcs párduc azt tanácsolja, költözzön sajátjai közé, az emberlakta faluba. Ő ezzel nem ért egyet, ezért inkább elmenekül. Kalandjaiban vele tart újdonsült barátja, Balú, a medve, és lépten-nyomon olyan kiállhatatlan alakok nehezítik útját, mint a kelekótya majmok, Ká, a hipnotizőr kígyó, Csil, a keselyű és Sír Kán, a tigris. Maugli sok kaland után végül mégis megtalálja az utat az emberek közé. A Bajai Fiatalok Színházának újabb zenés szuperprodukciója varázslatos látványvilággal vár kicsiket és nagyokat egyaránt a Bajai Városi Színházterembe!

Maugli szerepében: TORDA BALÁZS

További főbb szerepekben:

Balú: BALÁZSEVITS TAMÁS
Bagira: TERRAY ORSOLYA / BÁRDOS GRÉTA
Akela: KERÉNYI ÁDÁM
Sír Kán: KÓSA ZSOLT m.v.
Ká: OTTMÁR ATTILA
Csil: FÖLDES PÉTER
Túna: NAGY ALMA VIRÁG
Buldeó: ifj. FARÁDY LÁSZLÓ
Majomvezér: KALMÁR DÁVID
Kis Maugli: HEGYI HUNOR / SZABÓ BENCE

Koreográfus: LÁNG BARBARA m.v.
Koreográfus-asszisztens: BÁRDOS PETRA, AGÓCS NÓRA
Mozgás, verekedés: KOVÁCS KOKO GÁBOR
Jelmez: FEHÉR-BAROS ANIKÓ
Díszlet: KELLE KRISTÓF
Rendező: OTTMÁR ATTILA

 

Időpontok: 2018. május 18. (19 óra), 19. (17 óra), 26. (17 óra), 27. (17 óra),
június 1. (19 óra), 2. (17 óra)

Jegyek válthatók elővételben a Bácskai Kultúrpalota Jegyirodájában (Baja, Szentháromság tér 3., tel.: 79/321-341). Jegyárak: 2800,- 2400,- 2000,- 1500,- Ft. A musical a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft. engedélyével kerül bemutatásra.

 

 

 

Hozzászólások