More

2019. június 23. 00:00

IV. Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál Kecskemét főterén, 9. nap – 2019.06.23-án, vasárnapra is jutnak majd kitűnő fellépők, kiváló borok, pálinkák és ételek. A programok között idén is lehet válogatni a minőségi borok és pálinkák és az ízletes ételek között. A főtérre kilátogatók élvezhetik BarIsOn koncertjét, a VAD FRUTTIK koncertjét és a Luca kút körül megrendezett programokat.

Programok 2019. június 23-án, vasárnapon

Helyszín: VER-BAU színpad

 • 19.30 óra — BarIsOn koncert

  Így vallanak magukról: “Hazai zenekarnak mondjuk magunkat és szeretnénk kitörni az átlagos hétköznapjainkból. Kecskeméti zenekar vagyunk, mindannyian zeneiskolában tanulunk több éve, és a zene a mindennapjaink részévé vált már. 2017 szeptemberében alakult a zenekar, és főként lágyabb dallamokat játszunk. A stílusunkat nem tudom behatárolni sajnos, szeretünk zenélni és élvezzük is. Szeretnénk értékeket közvetíteni.”

 • 21.00 óra – VAD FRUTTIK koncert
  Az öttagú Vad Fruttik a hazai klubos-fesztiválos színtér egyik legsikeresebb-legkedveltebb zenekara. A Fruttik zenéje színes, több stílust keresztező, hol odalépősebb, hol finomabb, hol érzelmesebb, hol irónikusabb, gitárcentrikus, izgalmas elektronikával megtámogatott zene.

 • TOVÁBBI PROGRAMOK A LUCA KÚT KÖRÜL:
 • 16.00-18.00 óráig – ÖRÖMZENÉLÉS – Boroztam-tam és Barack dzsembori.
  Közösségi dobolás marmonkannákon, műanyag hordókon és mindenféle egyéb, bor tárolására alkalmas edényeken.
 • 16.00-21.00 óráig SZIVÁRVÁNY játéktár
 • 18.00 óra – A CSILLAGSZEMŰ JUHÁSZ – a Báron Bábos Műhely előadása
  Egyszer volt, hol nem volt egy király. Ha ez a király egyet tüsszentett, kengyelfutók s lovas legények vitték hírét az egész országban, s aki nem mondta: “Adj’ isten egészségére!”, halál fia volt. Nem is akadt az egész országban, csak egy ember, ki nem mondta, hogy adj’ isten egészségére.
  Ez a csillagszemű juhász volt…

 

 

Hozzászólások