More

2019. június 21. 00:00

IV. Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál Kecskemét főterén, 7. nap – 2019.06.21-én, péntekre is jutnak majd kitűnő fellépők, kiváló borok, pálinkák és ételek. A programok között idén is lehet válogatni a minőségi borok és pálinkák és az ízletes ételek között.

Programok 2019. június 21-én, pénteken

Helyszín: VER-BAU színpad – A 14. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál és 11. Európai Játékfilm és TV-film Fesztivál szervezésében:

 • 17.00 óra – Válogatás 50 év dalaiból – KALÁKA koncert
  A Kaláka együttes 1969-ben alakult Budapesten. Verseket énekelnek, és népzenét játszanak saját feldolgozásban. Muzsikájuk sokszínű, és a versekből következően sokstílusú. Az egyéni hangzást a négy énekhang, a klasszikus és népi hangszerek együttes játéka adja.

 • 20.00 óra – MUZSIKÁS együttes – Röpülj, madár című műsora
  Kacsó Hanga népdalénekes és Berecz István táncos közreműködésével
  A távoli erdélyi, moldvai, dunántúli, szatmári kicsi falvak zenéi, dalai mindig megfogták, elvarázsolták az odalátogatókat. Ezt a már egyre inkább eltűnő izgalmas hangulatot varázsolja vissza a színpadra a Muzsikás ezúttal fiatal vendégei közreműködésével. A több mint négy évtizede alakult Muzsikás a világszerte legismertebb magyar népzenei együttes, akiknek elsőként sikerült elfogadtatniuk a magyar népzenét, mint önálló, minden más műfajjal egyenértékű zenei stílust.

TOVÁBBI PROGRAMOK A LUCA KÚT KÖRÜL:

 • 16.00-21.00 óráig – SZIVÁRVÁNY játéktár és Kézműves foglalkozás
 • 17.00-21.00 óráig – SZABADTÉRI JÁTÉKOK: csocsó, ping-pong és tollas
  VAK KÓSTOLÁS – Alapíz-lelés. Bekötött szemmel ízmintákat kóstoltatunk
  BORVIRÁGOK – Hennafestés
  BORFUTAM – Sorversenyek bortémában – Óránként indítunk páros csapatversenyeket, alkalmilag összeállt, 5-10 fős csapatokkal.
  KARIKATÚRA – Vicces portrék készítése
  ÓRIÁS BUBORÉKOK – Hatalmas szappanbuborék parti
 • 18.00 óra – EZT MÁR FÚJHATJUK! – Zenés családi utazás a Kecskeméti Városi Fúvószenekarral
  Vezényel: Kuna Lajos

 

 

 

Hozzászólások