More

2019. június 19. 00:00

IV. Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál Kecskemét főterén, 5. nap – 2019.06.19-én, szerdára is jutnak majd kitűnő fellépők, kiváló borok, pálinkák és ételek. A programok között idén is lehet válogatni a minőségi borok és pálinkák és az ízletes ételek között.

Programok 2019. június 19-án, szerdán

  • 20.00 óra – FISH! koncert – A Fish! magyar “hardpop” együttes. Nők, ital, műbalhé, popos dallamok, punkrock, korszerűtlen rapmetál, indiediszkó, saskabaré és mindezek ellenállhatatlan ötvözete. A zenekar 1999-ben alakult meg, és néhány év alatt viszonylag ismertté vált a magyar könnyűzenei életben. Első EP-jüket, aminek Check out the sound volt a címe, 2001-ben adták ki, de az első nagylemez egészen 2006-ig váratott magára. A First of many kiadása óta az alapítók közül mára csak az együttes frontembere, Kovács Krisztián (becenevén Senior Hal) tagja a zenekarnak. 2009-ig – a Tessék EP-n kívül – angol nyelvű dalokat adtak ki, az akkor megjelent Csinálj egy lemezt című albumtól kezdve azonban magyar nyelven zenélnek. A 2010-es Mindenki király című EP-t ingyenesen letölthetővé tették, és az azóta megjelent kiadványaikat – többek között a 2011-es Sav című albumot – is csak szerzői kiadásban adták ki. Mára ingyenesen letölthetővé tették régebbi lemezeiket is, amik az együttes weboldalán érhetőek el.

  • 22.15 óra – PROMISE koncert
    A Promise egy többszörösen felfrissült zenei formáció. Tagjai a könnyűzenei élet sokszínű palettájáról érkeztek, emiatt a zenéjük is igen sokszínű és egyedi. Dalaik a hétköznapi embert érintő kérdésekről szólnak.
    Előszeretettel nyúlnak régen nem használt zenei megoldásokhoz. Legfőbb céljuk a közönség felhőtlen szórakozása, szórakoztatása.

 

 

 

Hozzászólások