More

2019. június 18. 00:00

IV. Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál Kecskemét főterén, 4. nap – 2019.06.18-án, keddre is jutnak majd kitűnő fellépők, kiváló borok, pálinkák és ételek. A programok között idén is lehet válogatni a minőségi borok és pálinkák és az ízletes ételek között.

Programok 2019. június 18-án, kedden

Helyszín: VER-BAU színpad

 • 19.30 óra – FORELAND – az Öröm a zene tehetségkutató Bács-Kiskun megyei fordulójának különdíjasa. A Foreland egy pop–pop/rock formáció, amelyet Moravszki Ákos (ének), Cserkuti Erika (ének), Winand Ádám (gitár/vokál), Boda Zsófia (zongora), Csabai Sándor István (basszusgitár) és Erdélyi Arián (dob) alkotnak.
  Az együttest 2017 szeptemberében alapították, decemberig két videóklippel zárták az évet. 2018. január 3-án kiadták az első EP-lemezüket, amelyen 4 feldolgozás hallható akusztikus formában.
  Március 18-án első saját szerzeményükkel, a Vágy c. dallal megnyerték az MTVA által indított AranyCORE zenebajnokságot, aminek köszönhetően augusztus 24-én felléptek a Strand Fesztiválon is.
  Több ízben szerepeltek a Petőfi TV-ben, és a Balatoni nyár műsorában is bemutathatták készülő új albumuk egyik vezérdalát, az Ébrent.

 • 21.00 óra – Kecskeméten Rockabuli – HangOverFriends – A HANGOVERGANG és vendégeinek koncertje
  A formáció a 2010-es évek elején állt össze, sokat látott kecskeméti zenész barátokból.
  A kezdetektől az volt a cél, hogy minél könnyedebben, de a zenét nagyon komolyan véve, szórakozási lehetőséget teremtsenek a 30-on felüli generációnak.
  A zenekar által kitalált stílus – a rockabuli – is ezt az életérzést fejezi ki.

A koncert egyben rövid megemlékezés is lesz a 2003-2005 közötti Időgép zenekar napokban elhunyt billentyűse, Balczer István előtt.

 

 

Hozzászólások