More

2019. június 16. 00:00

IV. Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál Kecskemét főterén – 2019.06.16-án, vasárnapra is jutnak majd kitűnő fellépők, kiváló borok, pálinkák és ételek. A programok között idén is lehet válogatni a minőségi borok és pálinkák és az ízletes ételek között. A nap sztárvendégei GÖNCZI GÁBOR ÉS A SMILE ROCK CIRCUS, DJ Kincses. A Luca kútnál ezen a napon is változatos és színes programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Programok: 2019. június 16-án, vasárnap

Helyszín: VER-BAU színpad

• 20.00 óra – GÖNCZI GÁBOR ÉS A SMILE ROCK CIRCUS koncert
A 27 éve alakult Gönczi Gábor által vezetett Smile/Rock Circus lesz az est házigazdája a Metro Club Theatre színpadán. A Magyarországot és külföldöt is bejáró zenekar már sok ezer klubkoncerten, fesztiválon, magán- és céges rendezvényen lépett már fel. A zenekar olyan, mint egy család, így az összeszokottság, jó hangulat jellemzi a csapatot. A zenéjükre pedig a pozitív, pörgős vidámság a jó megfogalmazás, a kikapcsolódás, feltöltődés adott. A jó zene, a kellemes környezet, finom italok, szuper személyzet vár mindenkit szeretettel!
Ezen az estén is valami frenetikus hangulatú bulira számíthatnak a kedves vendégek, akik ellátogatnak a koncertre.

22.00 óra – DJ KINCSES (Gong Rádió)
Dj Kincses neve már nem ismeretlen a szakmában, hiszen Magyarország nagyobb klubjainak rendszeres fellépője, valamint jó pár hazai neves klub rezidens/visszatérő dj-je.
Sokan viszont a rádiós szakmából is ismerhetik, hiszen a kecskeméti Gong Rádió közkedvelt műsorvezetője és zenei szerkesztője.
2003-ban kereste meg először az Animal Cannibals, hogy a Ladánybene 27-tel közös dalukhoz, a ’Valaki kell’ című felvételhez készítsen remixet.

TOVÁBBI PROGRAMOK A LUCA KÚT KÖRÜL:
16.00-21.00 óráig – SZIVÁRVÁNY játéktár és Kézműves foglalkozás
17.00-21.00 óráig – SZABADTÉRI JÁTÉKOK: csocsó, ping-pong és tollas
VAK KÓSTOLÁS – Alapíz-lelés. Bekötött szemmel ízmintákat kóstoltatunk
BORVIRÁGOK – Hennafestés
BORFUTAM – Sorversenyek bortémában – Óránként indítunk páros csapatversenyeket, alkalmilag összeállt, 5-10 fős csapatokkal.
KARIKATÚRA – Vicces portrék készítése
18.00 óra – GULYÁS TERKA vásári bábjáték – a Mikropódium Családi Bábszínház előadása – A vásári bábjátékok hősei: Vitéz László, Paprika Jancsi … mind férfiak! Világszenzáció, hogy ebben az előadásban a főszereplő egy nő! Gulyás Terka szeretne egy jó gulyáslevest főzni a gyerekeknek, de az ördögök el akarják rabolni a levest, és le akarják vinni a pokolba. Persze Terka ezt nem hagyja, előveszi a fakanalát …

 

 

Hozzászólások