More

2019. május 1. 00:00

Új helyen, új élményekkel idén is várunk mindenkit a 14. Bajai Musicaltáborba, ahol a színház játékká válik! Ha érdekel a zenés színház, ha szeretsz énekelni, táncolni, színészkedni, AKKOR NEKED IS ITT A HELYED! A Bajai Fiatalok Színháza tizennegyedik éve hirdeti meg népszerű zenés nyári színházi tréningjét!

Tartalmas, vidám, egyhetes táborunkba idén is két turnusban várjuk azon 9 éven felüli diákok jelentkezését, akik szeretnek énekelni, táncolni, színészkedni, és művésztanáraink vezetésével, egy remek csapatban szívesen kipróbálnák, fejlesztenék magukat.

I. TURNUS (9-13 évesek): 2019. július 1-7. II. TURNUS (13 év felettiek): 2019. július 15-21.

Idén ÚJ HELYEN, társulatunk kényelmes, jól felszerelt és szépen berendezett próbatermeiben és SUGO-lyuk Kamaraszínházában várjuk táborozóinkat Baján a Kossuth Lajos u. 11. szám alatt (az udvari helyiségben a nagykapuval szemben elhelyezkedő hátsó épület).

Tanáraink lesznek:

SIMON BOGLÁRKA – a budapesti Madách Színház színművésze

SZARVAS PANNI – énektanár, a Bajai Fiatalok Színházának tagja

BÉKEFI LÁSZLÓ – színművész, musical énekes

LÁNG BARBARA – a Bajai Fiatalok Színházának koreográfusa

AGÓCS NÓRA – a Budapesti Operettszínház táncművésze

BÁRDOS PETRA – a Bajai Fiatalok Színházának táncosa

SZOMBATI TAMÁS – táncművész

JASZENOVICS GINA – beszédtanár, logopédus

OTTMÁR ATTILA – drámatanár, a Bajai Fiatalok Színházának vezetője

Az érdeklődőket sok izgalmas foglalkozással, énekórákkal, tánctréningekkel, beszédtechnika, drámajáték és színészmesterség órákkal, valamint számtalan szabadidős programmal várjuk. A tábor nem bentlakásos jellegű, a foglalkozások minden nap reggel 9-től este 18 óráig tartanak. A vidékről érkezőknek (külön térítés ellenében) szállást is tudunk biztosítani. A tábor költsége: 34.900,- Ft, mely összeg tartalmazza a napi egyszeri étkezést (ebéd) is.

Bővebb információk kérhetők a +36-70-984-8637-es számon, illetve az ottmar@bajaifiatalokszinhaza.hu e-mail címen. Jelentkezni 10.000,- Ft előleg befizetésével és egy jelentkezési lap kitöltésével lehet az I. turnusra legkésőbb június 24-ig, a II. turnusra július 8-ig!

Ha szeretnél egy hetet egy szuper csapatban eltölteni a nyáron,

sok szeretettel várunk téged is!

 

 

Hozzászólások