A Rádió Eger, az FM7 és Eger városa bemutatja: Nincs más HÁTRA, mint Egerbe! Nyerje meg az egri hátizsákot és vigye el Eger jó hírét a világba!

turisták
Eger Önkormányzata egy új játékra invitálja az egrieket. Július 6. és 10. között hallgassa az FM 7 műsorát, a 100.7-en. Figyelje a műsorvezető felhívását és küldje el a 36-30-578-36-36-os SMS számra a „hátizsák” szót. Ha megcsörren a telefonja, nincs más dolga, mint:

1. Elmondja a rádióhallgatóknak, hogy miért szeret Egerben élni és mit jelent számára az, hogy Eger az ő története is, és máris az Öné lehet egy egyedileg emblémázott Eger hátizsák és póló.

2. Elviszi magával a nyereményt a 2015-ös nyaralására a Tiszához, a Balaton-partra, Londonba, Nyíregyházára, Görögországba, Párizsba, Visegrádra, vagy Spanyolhonba, azaz a világon bárhová!

3. A vakáció során készít egy olyan szelfit, vagy más jellegű képet, melyen jól látható, hogy az Eger-hátizsák és póló a nyertessel együtt eljutott a világ valamely más pontjára, s ezt a képet feltölti a www.facebook.com/egrihatizsak oldalra.

A játék 2015. július 13-tól július 17-ig a Rádió Egerben folytatódik.

A játékfolyam főnyeremény-sorsolással zárul, a tét egy külföldi, egy belföldi utazás és egy értékes borcsomag!

TURISTÁKNAK

Az Egerbe érkező turisták egy újabb, remek egri pihenést nyerhetnek, ha részt vesznek a játékban. A teendő a következő:

1. 2015. július 15-e és augusztus 15-e között az egri Tourinform irodában, vagy más belvárosi turisztikai információs ponton ki kell tölteniük egy rövid, Egerrel kapcsolatos kérdőívet. Az egy hónap során minden nap kisorsolnak egy hátizsákot és pólót, erről értesítik a nyertes kérdőív kitöltőjét.

2. A szerencsés nyerteseknek az lesz a feladatuk, hogy készítsenek magukról szelfit, vagy más jellegű képet, melyen egy számukra kedves egri életkép, vagy helyszín mellett jól látható az egri emblémával ellátott hátizsák és póló. Ezt a fotót kell feltölteniük a www.facebook.com/egrihatizsak oldalra.

3. A beküldött fotók készítői között egy egri wellness hétvégét sorsolnak ki, így a fődíjas visszatérhet Egerbe és további egri történetekkel gazdagodhat.

Forrás: Ypsylon Média

Hozzászólások