Ha egy négytagú család sportcipőt szeretne vásárolni, több tényezőt kell figyelembe venniük. Nem csak a cipők árával kell tisztában lenniük, de különleges logisztikát igényel az is, hogy összeterelje a famíliát a közös vásárláshoz. Meg kell hallgatni az igényeket: ki milyen cipőt szeretne. Van, akinek az Adidas márka a kedvence, más a Vans cipőkre esküszik, de széles választékát találjuk a különböző csúcsmárkáknak – vonzó áron – az internetes böngészésünk során.

sportcipo

Az online vásárlás lesz a megoldás a család számára!

Az Ecipő Webáruházhttps://www.ecipo.hu/vans.html – könnyen zavarba hoz kínálatának bőségével, sokszínűségével. Talán éppen emiatt lesz nehéz a választás. Először tisztáznunk kell, hogy milyen alkalomra szeretnénk vásárolni a cipőt, ez segíthet a stílus kiválasztásában.

Vajon a családfő milyen márkájú sportcipőt szeretne?

Aktívan teniszezik, és le kéne már cserélnie elnyűtt tornacipőjét. Az Adidashttps://www.ecipo.hu/adidas.html – márkára vágyik, mert tudja, hogy az garantált kényelmet és biztonságot nyújt. És biztosan önbizalmat is adna neki, minden szettet ő nyerne benne! Klasszikus lábbelik modern kiadásban – akkor neki az adidas Originals sorozat cipői között kell keresgélnie.

Amíg a családfő ezen gondolkodik, körülötte a gyermekei nézegetik a mobiltelefonjukat. Rákereshetnének az Adidas cipők történetére. Még magabiztosabb lehetne, ha ismerné pontosan a sztorit.

sportcipo

A feleség is Adidas márkájú cipőt venne magának?

A felesége a Vans márkáról szeretne többet megtudni. Már meg is találta az információt róla. Nagyon tetszik neki a sokféle stílus és használhatóság. Kényelem városi stílusban. De hiszen ezekből a gyerekek is választhatnának! Divatosak és kényelmesek.

A Vans évek óta dönti a népszerűségi rekordokat a fiatalok körében.

Az „Off The Wall” feliratú sportcipőket és a sakktáblás pepita tornacipőket minden második tizenéves és rengeteg felnőtt hordja. Igen, ez a sakktáblára hasonlító pepita cipő nagyon tetszetős. Valahányszor séta közben az ember a lábára néz, megvidámodik. Az ecipo.hu weboldalon rengeteg ismert modellt lehet találni.

A végére az egész család megtudja, hogyan is született az Adidas cég, az Adidas sportcipők és sportruházatok vezető gyártója. A márka közel 100 éve jött létre, és alapítói az Adolf és Rudolf Dassler fivérek. Nevükből adódik össze a márka neve is.

A család leánygyermeke is a Vans szép, színes, vidám cipőibe szeretett bele, és keresgélt információt róluk, ahogy az édesanyja. A Vans márka az 50-es években született. Négy üzlettárs hozta létre (köztük a Van Doren testvérek) a napfényes Kaliforniában, az amerikai szörfösök és deszkások városában. Az első Vans cipő masszív gumitalppal rendelkezett, ami a márka védjegyévé vált.

Ma a Vans cipőket a deszkásokon kívül a streetwear stílus szerelmesei és népszerű sztárok is hordják. Hiszen ezt akár nyári ruhához és szoknyához is viselheti, nem csak nadrághoz.

Ki tudna ellenállni a Vans cipők vonzásának?

A fiúnak a legendás Vans Authentic modell hódította meg a szívét. Ő is gördeszkázik, sokat biciklizik, nagyszerű lesz ilyen menő cipőt viselnie közben!

Sikerült a választás a család összes tagjának. Az édesanya megnyugtatja őket, hogy ha véletlenül elvétik a méretet, 30 napon belül vissza lehet küldeni, és ki lehet cserélni. Mégis csak jó ötlet volt az Ecipő Webáruház! Otthonról sikerült kiválasztani a kedvenc sportcipő márkát egy vidám családi együttlét keretében.

Apuka feltűnően sokáig nézegette a karórákat a webáruházban. Feleségének eszébe jut, hogy a régi órájával már bajok vannak. Egyébként is születésnapja lesz hamarosan. Amint a férje befejezettnek nyilvánítja a vásárlást, tennivalói után néz. Az anyuka és a gyermekei cinkosan összenéznek, és titokban megrendelnek neki egy gondosan kiválasztott karórát.

              

Kiegészítők férfiaknak is az Ecipő Webáruházban

A karóra nem csak hasznos, de stílusos kiegészítő is. A márkás órák kiemelik az egyéni stílust, illeniük kell a ruha stílusához és az alkalomhoz. Az öltönyhöz vásárolt órák például jó, ha egyszerűséget és eleganciát sugároznak. Kerüljük a modern és túldíszített modelleket! A karóra mindenképpen legyen összhangban a viselője személyiségével. – Útmutató a férfi kiegészítőkhöz – 5 tipp a tökéletes karóra megtalálásához

Jó online vásárlást kívánunk mindenkinek!

 

Fotók: ecipo.hu

 

Hozzászólások