Az egészséges életmód az étkezéssel kezdődik, és a mozgással folytatódik. De mi a helyzet, ha ez még nem elég? Van, amikor szükség van arra is, hogy egy kis felturbózást kapjon a szervezet, és célzottan segítsük az egyensúly visszaállítását. Kompakt praktikák a vitalitásért…

Az új Toman Vital termékcsalád minden tagja fontos szerepet tölthet be egészségünk megőrzésében, de ezt – szemben a Toman Diet életmódprogrammal – nem csupán diétázóknak ajánlják, hanem azoknak is, akik természetes hatóanyagokkal szeretnék nap mint nap a szervezetüket egyensúlyban tartani a kompakt praktikák segítségével. 

„2015 óta már közel 10 000 embernek segíthettünk az álomsúly elérésében, és a hosszú távon is fenntartható életmód kialakításában” – mondja Tomán Szabina, a Toman Lifestyle vállalat tulajdonosa, a Toman Diet alapítója. – „Most továbbléptünk és szeretnénk azoknak is támogatást nyújtani, akik keresnek valamilyen hasonlóan problémamentes, de mégis természetes megoldást egészségük támogatására.

Ráadásul új irányt is vettünk a környezettudatosság és fenntarthatóság kérdésében. Első lépése a Toman Vital termékcsalád, hiszen a termék csomagolása felelősen vezetett erdőgazdálkodásból származó nyersanyagból, karbonsemleges, megújuló szélenergiát felhasználó technológiával gyártott papírból készült.”

Tomán Szabina

Újabb kompakt praktikák – A termékcsalád tagjai közül Szabina javaslata alapján egyszerre legfeljebb kettőt érdemes alkalmazni. Fontos, hogy kiválasszuk, hogy mit tartunk leginkább problémásnak, és így haladjunk sorban. Az egyik legfontosabb, s így várhatóan a legnépszerűbb termék a Toman Rost+ lesz. Ez egy vízoldható élelmiszerrost magas rosttartalommal, magas emésztési toleranciával. Ezt a terméket egyértelműen az életmódváltás, a diétával kapcsolatos tapasztalatok ihlették. A fejlesztésnél odafigyeltek arra, hogy az alapanyag hosszú távon is fogyasztható legyen. Ne legyen puffasztó hatása, ugyanakkor gluténérzékenyek is fogyaszthassák.

Sokan felkapják majd a fejüket a Toman FatToBurn zsírégető italpor nevére. Természetesen és könnyedén segít megszabadulni a has-csípő-fenék-comb környékén kialakuló makacs zsírpárnáktól. Ezáltal eredményesen járul hozzá a diéta és az alakformálás sikeréhez. A zöld kávé, a zöld tea, a guarana-mag és az L-karnitin egymás után fejtik ki hatásukat, és serkentik az anyagcserét.

„A Rost+ termékkel együtt használva prevenciót jelenthet az Alzheimer-kór és idegrendszeri problémák megelőzésében. A változókorral együtt járó mellékhatásokra is pozitív hatással van. Összetétele alapján fokozza a vérkeringést, és javítja a koncentrációt, memóriát. Az edzések kiváló kiegészítője is lehet” – mondja Tomán Szabina.

A kollagénpótlásra is gondolt a márka, méghozzá egy hatékony formában, a pangasiusból nyert halkollagén a jobb felszívódás érdekében C-vitaminnal társulva segíti a fiatalos külső és az egészség megőrzését. A Toman Collagen C+, kollagén italpor eredményes megoldás mindazoknak, akik fogyás után is feszes, rugalmas bőrt, egészséges hajat, szép körmöket és hajlékony ízületeket szeretnének, ráadásul még sokáig „kortalanok” is szeretnének maradni.

A Toman Diet CellNoMore anticellulit italpor kapcsán Szabina leszögezi, hogy senkit nem szeretnének megtéveszteni. A narancsbőrtől csak komplex életmódváltással, diétával, edzéssel, elegendő vízfogyasztással, bizonyos összetevők elhagyásával (például telített zsírsavak) és a nyirokkeringés serkentésével lehet megszabadulni. Viszont bőrfeszesítő, vérkeringést javító, méregtelenítő hatásával a CellNoMore természetes és eredményes kiegészítője a Toman Shape által kínált anticellulit megoldásoknak!

Az AquaAway 10+ vízhajtó italpor is sokak számára jelenthet segítséget, hiszen a vízvisszatartás nagyon sok hölgynek okoz problémát a menstruációs ciklus idején is. Ez az italpor egyben a hidratálás mellett is leteszi voksát, hiszen másfél liternyi jóízű ital készíthető belőle, amely 10 gyógynövény kivonatával, PLUSZ az almaecet sokoldalú hatásával átmossa, tisztítja a szervezetet a felesleges víz és salakanyagok kiürítésével. A Toman Diet program fontos kiegészítője lehet, de hatékony a narancsbőr ellen is.

A Toman Vital termékcsalád nem csak a szalonokban, hanem a webshopban is elérhető. Kompakt praktikák – ismerjük meg őket!

 

Forrás: Arteregó Kft.

 

Hozzászólások