Megzenésítés céljából várjuk olyan kötött formájú, ritmikus versszövegek beküldését, melyeket szerzőjük szívesen hallana vissza akár dalként is! A nyertes szövegek elsősorban ének + gitár formációban kerülnek feldolgozásra.

 

vers-zene_palyazat

 

A felvételeken énekel Földi Veronika, jazzének szakot végzett énekesnő, énektanár, a Boyzless Voice Énekegyüttes (korábban többek közt a Windsingers Acapella Énekegyüttes, valamint a Hungarian Pink Floyd Show) énekesnője. Gitáron játszik Szinay Balázs.

Az előző pályázat nyertes pályaműveiből közzétett anyagokat ITT  lehet meghallgatni:

Megjelenés:

A nyertes pályaművekből készült hanganyagok egy válogatott összeállítás formájában (a felvételkészítés időbeli lehetőségeitől függően) 2015 május-júniusától lesznek elérhetőek CD formátumban, illetve a teljes anyag fel fog kerülni a műhely egy már meglévő vagy külön erre a célra létrehozott videócsatornájára.  A kiadványból a belföldön élő szerzők, illetve azok a résztvevők, akik magyarországi postacímet meg tudnak adni, tiszteletpéldányt kapnak. A tiszteletpéldányokon felül további példányok megvásárlására lehetőség lesz.

Bekerülés:

A beküldött pályaművek közül az összeállításba a legjobb 8 pályaművet fogjuk megzenésítésre kiválasztani.

A pályázat témája, formai követelmények:

A pályázatnak kijelölt témája nincs. Írásműveidet word dokumentumban kell elküldened a felhívás végén megadott email címre neved és a művek címének megjelölésével. A pályázatra maximum 5 verset küldhetsz be! Egy írás nem lehet hosszabb 2 A/4-s oldalnál, a betűtípusnak Times New Romannak kell lennie, 11-es betűmérettel, normál sortávolsággal. A margókra vonatkozóan is a Word alapbeállításai az irányadóak. A beküldött pályaművek közül minden szerzőtől kizárólag csak 1 pályamű fog bekerülni az anyagba. függetlenül attól, hogy verset vagy prózát küld-e be. Új és már publikált írásokat egyaránt várunk.

 

szinay

 

Beküldési határidő és elérhetőség:

Pályaműveket 2015. május 15-ig várunk a szinba@gmail.com email címre.

Nevezési díj

A pályázóktól e pályázat esetében hozzájárulási díjat kérünk, melynek összege fejenként összesen 1000 Ft. A hozzájárulási díjat banki átutalással (Szinayné Veres Zita: K&H bank, számlaszám: 10400157-86766785-83771007) lehet rendezni.

Hozzászólások