A háromgenerációs pihenés titka egyszerű: miközben a gyógyvízben pihennek a nagyszülők, addig a szülők a wellness örömeit élvezik, a gyerekek pedig önfeledten játszhatnak a gyermekbirodalomban.

haromgeneracios pihenes

Gyerekekkel, nagyszülőkkel utazni nem mindig jelent egyet a zavartalan pihenéssel – kivéve, ha családbarát szállodát választunk! Akkor a háromgenerációs pihenés nagyszerű lesz!

Felhőtlen és biztonságos családi pihenés.  Aki valaha járt már a hévízi Ensana Thermal Aqua szállodában, tudja, hogy ebben az ősfákkal határolt, ligetekkel és ösvényekkel teletűzdelt parkban valódi feltöltődés fogadja a pihenni vágyókat. A kikapcsolódást számos programlehetőség biztosítja.

A vízimádók választhatnak fedett és kültéri medencék közül, kedvük szerint váltogathatják a termálvizes medencéket, a zubogókat és masszírozókat rejtő élménymedencékkel. Az úszni vágyókat hatalmas úszómedence várja, a legkisebbek pedig biztonságosan játszhatnak a fedett, vízi játékokkal kialakított gyermekmedencében.

haromgeneracios pihenes

A wellness részleget nehéz ott hagyni, de van olyan program, amiért érdemes edzőcipőre cserélni a papucsot és fürdőköpenyt. Nem érdemes kihagyni a csoportos tornaprogramokat, gyalogtúrákat, nordic walking-sétákat, vagy a kerékpártúrákon való részvételt. Az elfáradt végtagok pedig pihentető sóbarlangban regenerálódhatnak.

A kisgyerekek energiáinak lekötése mindig nagy leleményességet kíván a szülőktől. Ebben segít a Bubbles Club gyermekbarát program. A Bubbles Club animátorai szakértelmükkel egy pillanat alatt összekovácsolják a különféle korú és nemzetiségű gyerekeket, akik önfeledten élvezhetik a kézműves foglalkozásokat, a búvárkodást, a kincskeresést, sportversenyeket vagy az arcfestést, esténként pedig a táncos lábúak mini discóban rophatják.

A nyaralás nemcsak pihenésről szól, hanem kulináris élvezetekről is. Az Aqua szálloda konyhájában senki nem fog csalódni. Az all inclusive ellátásnak köszönhetően minden napszakban van mit rágcsálni, a fő étkezéseknél választható gyerekmenü, ami természetesen az apróságok kedvenc fogásait tartalmazza. Az egészségtudatos étkezést egészséges és bio alapanyagok biztosítják, a kínálat kialakításánál figyelnek az ételallergiások speciális igényeire is.

haromgeneracios pihenes

A 2021-es év a megújulást jelenti a hévízi Ensana Thermal Aqua szállodának. A korábban felújított felső két emeletet követve újabb két emelet kapott új arculatot, 64 szoba és két lakosztály került felújításra. Az új szobák kialakításánál a praktikum mellett a modern kor követelményeinek való megfelelés volt a fő szempont. A családok igényeit szem előtt tartva a két új emeleten 11 összekötőajtós szobapár került kialakításra. Így lehet a háromgenerációs pihenés igazi élmény.

További információkat itt talál.

Forrás: Momentum Mundi 

 

Kapcsolódó cikkünket itt olvashatja.

 

Hozzászólások