Goldmark – Grammy-díjas DJ-vel avatta fel a Tipton Eyeworks legújabb, limitált példányszámban elérhető Goldmark szemüvegkeretét a márka budapesti showroomjában.

goldmark


A 333 egyedi darab mindegyike tisztelgés a magyar származású mérnök, Goldmark Péter Károly munkássága előtt, aki találmányával történelmet írt.

A Tipton Eyeworks budapesti showroomjában júniusban mutatta be a GOLDMARK nevet viselő, limitált kiadású szemüvegkeretét, melyből összesen 333 db készült.

Az esemény sztárvendégei a Grammy-díjas DJ Vadim mellett MC Wolfie, DJ Bodoo és Bartha Ágoston gramofon DJ voltak.

33 1/3 RPM – A hang forradalma

A magyar származású mérnök, Goldmark Péter Károly a második világháború kitörésekor költözött az Egyesült Államokba.

A Columbia Broadcasting System munkatársaként dolgozott évtizedekig és az ott végzett tevékenységének köszönhető, hogy a mikrobarázdás hanglemezt a mai formájában ismerhetjük. Találmánya tette lehetővé, hogy a kiadók minőségi hangzást biztosítva, immár akár kontinenseket is átívelve szállítsák a zenét a törhetetlen vinyl hordozókon.

goldmark

Azok, akik a Tipton GOLDMARK keretét viselik, szimbolikusan Goldmark Péter Károly örökségét, kreativitását és találékonyságát birtokolják.

A vinyl újjászületése a Tiptonban

A Tipton Eyeworks műhelyében már a kezdetektől fogva újrahasznosított anyagokból dolgoznak a szakemberek. A minőség és a fenntarthatóság a Tipton szemüvegek meghatározó jegyei. A világsztárok által is közkedvelt hazai márka évente több mint 3 tonna vinyl lemezt hasznosít. Budapesti főhadiszállásukon designer keretekkel, csúcstechnológiás gépparkkal és személyre szabott szolgáltatásokkal várják vásárlóikat.

333 készül belőle

A limitált kiadású, sorszámozott GOLDMARK szemüvegkeretet a márka budapesti műhelyében kézzel állítják össze. Minden egyes darab újrahasznosított hanglemezből készített díszdobozban, 33 1/3 RPM jelzéssel és eredetiség igazolással együtt kerül tulajdonosához.

A GOLDMARK után a Tipton Eyeworks hamarosan bemutatja következő limitált kiadású szemüvegkeretét. Az újdonságokért érdemes követni a Tipton Eyeworks közösségi oldalait!

A facebookon
Az instagramon

 

Forrás: Arterego Kft.

 

Hasonló cikkünk:

Ikonikus fogások a MoszkvaTéЯ Pop-Up Gardenben

 

Hozzászólások