Csütörtökönként nyári nyitva tartással várja vásárlóit a Kecskeméti Tanyai Termék Piac a Főtéren, a Tér a térben.

csutortokon

A Kecskeméti Tanyai Termék Piac csütörtökönként nyári nyitva tartás szerint 14.00-től 18.00 óráig várja a kedves vásárlókat a Főtéren a Tér a térben a már megszokott árukínálattal, kedvező árakkal, idényjellegű zöldségekkel és gyümölcsökkel!

Azoknak, akik egészséges, nyomon követhető termelői élelmiszereket szeretnének fogyasztani, már nem kell bemutatni a piacot. Széles kínálat várja a vásárlókat pékáruból, füstölt húsáruból, házi sajtokból, friss, idényjellegű zöldségekből és gyümölcsökből, lekvárokból, szörpökből, homoktövis-, fürjtojás-, méz- és méhészeti termékekből, de vásárolhatnak savanyúságot, befőtteket, szárítmányokat, gyógyteákat, sőt még horgolt kézimunkák, babák, alvós kis kedvencek is kaphatók.

Új termékkel bővült a kínálat: a kiskőrösi Disztl Borgazdaság palackozott fehér, vörös és rozé bio borai közül is választhatnak kedvükre.

A Kecskeméti Tanyai Termék Piacot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület működteti a Kamra-Túra Egyesülettel együttműködésben, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával.

 

Kapcsolódó cikkünk

 

 

Hozzászólások