A szerkesztők és az írók bemutatkozása:

Weninger Nóra (főszerkesztő)

Angol-magyar szakos bölcsészként végzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Az irodalom és a történelem, vagyis a humán tárgyak állnak hozzá közel. A Montázsmagazin szerkesztése és írása mellett jelenleg egy történeti kutatóintézetben dolgozik. Budapesten él.

Weninger Endréné (tulajdonos, szerkesztő, újságíró)

Weninger Endréné (Pécsi Erzsébet) a Pécsi Tanárképző Főiskolán szerzett magyar-angol szakos tanári diplomát. Kecskeméten a Petőfi Sándor Általános Iskolában, majd a Piarista Általános Iskolában tanított. A Montázsmagazin egyik alapítója és szerkesztője. Angol nyelvkönyveket írt, versek és egy ifjúsági regény szerzője.

Antalffy Yvette (szerkesztő, újságíró)

Cikkei a természettudományokról, a művészetekről, az oktatásról és a filmekről szólnak. Egyik kiemelt témaköre a hallásukban, látásukban és mozgásukban akadályozott emberek világa. Budapesten él, ahol tudósításokat ír kulturális eseményekről. 2012 óta önkéntes újságírója, két éve szerkesztője is a Montázsmagazinnak.

Fitó Ica (szerkesztő, újságíró)

Tóth Lászlóné Filus Ilona Bács-Kiskun megyében, Kecelen él. Szívén viseli az alföldi emberek sorsát. Vérbeli pedagógus volt egész életében. Verseket, prózát ír, kötete is jelent meg.

Újságírók gyakori megjelenéssel:

Nagy L. Éva (újságíró, költő, az Íróklub vezetője):

Kecskeméten él. Meséket, verseket ír, kötetei jelentek meg. Interjúkat készít a Montázsmagazin Íróklubjában.

Almási Zsuzsanna

Óvónő és akvarellfestő, Kecskeméten él. Óvónőként igyekszik a gyerekek szép iránti fogékonyságát felébreszteni. Interjúkat készít festőkkel, képzőművészekkel, különleges emberekkel.

Dr. Garzó László

Kecskeméten él. Eredeti szakmája jogász, emellett sci-fi novellákat és kisregényeket ír. Amatőr csillagászként is publikál. A Montázsmagazin számára tudományos cikkeket és filmkritikákat ír, ahol a művészet és a tudomány érintkezési pontjait keresi.

Kökény Éva

Kecskeméten él. Versei a megélt múlt és jelen, az árnyékok és a fények hangulat-lenyomatai, prózai írásai pedig életéről vallanak. Két verses kötete jelent meg eddig. A Montázsmagazinban zenei eseményekről és képzőművészeti tárlatok megnyitóiról tudósít.

Lakatos Ilona

A Dunántúlon, Várpalotán él. A Montázsmagazinban cikkei a Kultúra, a Szórakozás és az Életmód rovatokban jelennek meg. Filmajánlókat ír, zenei eseményekről tudósít, gasztronómiával foglalkozik.

Schramek László

Budapesten él. Történelem-latin szakon diplomázott, történelemből doktori címet is szerzett. A Montázsmagazinban is ilyen témájú cikkeket ír.

Weninger Endre

Kecskeméten él. Az ELTE angol-történelem szakán szerzett tanári diplomát. A kecskeméti Petőfi Sándor Általános Iskolában, később a Katona József Gimnáziumban tanított. A Montázsmagazinban történelmi és földrajzi témájú cikkeket ír.