Ebben az évben a Kecskeméti Téli Fesztivál szinte az összes ital kínálója benevezett a Forralt Bor és a Karácsonyi Forró Italok mustrájába. Lássuk hát, kik nyerték el a szakma elismerését.

Neves szakemberek kóstolták végig a helyszínen a kínálatot, amely közel 20 féle italt jelentett. A bíráló bizottság tagjai voltak: Frittmann Péter – DiVino Kecskemét, Szili Gábor – Mathiasz János borrend borásza, Szappanos Benedek – Hírös Agóra

A zsűri három főkategóriában kereste a legjobbakat. Az egyéb alkohol tartalmú italok között a karácsonyi puncstól a gyümölcsborig a forróital variációk széles skáláját kóstolták végig.

   

2018 legjobbjai az alábbiak voltak:
• A legjobb forralt bor vörös borból, Profipiro Kft.
3. számú installáció. (képen: Csikai Róbert)
• A legjobb forralt bor fehérborból: Vörösmarty Attila
17. számú installáció (képen: Vörösmarty Attiila)
• A legjobb egyéb alkohol tartalmú forró ital: Kontyos Borház
16. számú installáció (képen: Bencsik Zoltán)

 

Ajánljuk, tehát mi is, hogy mindenki tegyen próbát a fesztiválon, és döntse el maga, melyik a legjobb.

 

 

Hozzászólások